czy są do css celowniki do AWP (bez zooma ) oraz co na takie coś VAC?
z góry dzięki za pomoc.
|
|
czy są do css celowniki do AWP (bez zooma ) oraz co na takie coś VAC?
z góry dzięki za pomoc.
poszukaj modów jakis
http://www.goldkillers.unl.pl
szukasz klanu
szukasz partnerów
szukasz sparów
GoldKillers.unl.pl
widze ze david (SPAMER) nie pomoze ci
Google nie gryzie masz FPSBANANA > Sprites > CS > Scopes poszukaj sobie ktory ci sie podoba 2 pytanie ja uzywam JUZ od paru miesiecy i nie mam bana tylko nie jestem pewnien czy na ligach mozna to uzywac Pozdrawiam :]
Ostatnio edytowane przez ~NoName~ ; 04-11-2008 o 22:43
@up
Jemu chodziło o celownik na full screenie, czyli grze bez zooma. Na bananie są tylko celowniki na przybliżeniu.
@topic
Przykro mi, jednak uncle Google nic o tym nie pisze, a przynajmniej do 3 strony mojego szukania znajduję tylko do 1.6.
@offtopic
David...
Zarejestrowany: Nov 2008 - bez jaj, zarejestrowałeś się 4 dni temu i masz TYLE postów... Niezły spamerek... Widzę, że nawet z sensem nie pisze :S
Zaa to Ty mu pomogłeś...widze ze david (SPAMER) nie pomoze ci
Google nie gryzie masz FPSBANANA > Sprites > CS > Scopes poszukaj sobie ktory ci sie podoba 2 pytanie ja uzywam JUZ od paru miesiecy i nie mam bana tylko nie jestem pewnien czy na ligach mozna to uzywac Pozdrawiam :]
Przynajmniej szukał...@up
Jemu chodziło o celownik na full screenie, czyli grze bez zooma. Na bananie są tylko celowniki na przybliżeniu.
@topic
Przykro mi, jednak uncle Google nic o tym nie pisze, a przynajmniej do 3 strony mojego szukania znajduję tylko do 1.6.
@offtopic
David...
Zarejestrowany: Nov 2008 - bez jaj, zarejestrowałeś się 4 dni temu i masz TYLE postów... Niezły spamerek... Widzę, że nawet z sensem nie pisze :S
protofik
Nie ma celownika bez zoom'a w CSS ;]
ok dzięki, david życze ci bana na vaca
relas5, dzięki za odpowiedź
~noname~, dzięki ale ja nie gram w 1.6...
zal. jak kur.wa nie ma celownika do AWP jak ja mam i nie mam bana a mam steam ....
a zalozysz sie ze jest??
Awp z laserem:
http://www.fpsbanana.com/mirrors/sta...661138&ext=rar
Scout z małym przydatnym laserem:
Wrzuce jeszcze wysoką jakośc buymenu:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Zmienia:
- PISTOLS
- SMG's
- SHOTGUNS
- RIFLES
- MACHINE GUNS
- GRENADES
- I NIEKTÓRY SPRZĘT
LINK:
Kolorowe Celowniki:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Zestaw kolorowych celowników do CSS
w zestawie kolory
-aqua
-black
-green
-pink
-thick(gruby)
-red
-white
-yellow
Spolszczenie:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Witam,
mam pytanie czy jest może taki celownik do css awp jak się zrobi zoom to to czarne tło w okół celownika będzie przezroczyste albo żeby jak normalny celownik + mógł się przybliżać bez tego czarnego tła?
| « CSS nie widać menu :/ | Problem z konfigiem servera srcds: CSS Nonsteam » |