Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: cs source nie działają serwery, cs source nie działa, css nie dziala, cs source nie chce sie wlaczyc, css nie uruchamia sie, css nie chce sie włączyć, css nie działają serwy, nie działa css, css nie włącza serwerów, jak zrobić css nie łączy się z serwerami, cs source nie laczy z serwerem, css nie dziala serv, css nie działa na windows 7, wszystkie przyciski cs lacza z serwerem, cs source nie dziala, cs sorce nie dziala, css nie działa, problemy z css nie chce sie włączyć, dlaczego jak wgrywam amx do cs 1.6 pisze ze jest source, nie działa cs nie uruchamia sie
otoz mam problem !! robie wszystko zgdonie z poradnikami jak zrobic mody i pluginy (sourcemod i mani-admin-plugin ) i co ?? nic nie dziala a wedlug poradnikow wszystko powninlo dzialac !! (robie to na NS !!) w cs 1.6 niby nie ktore rzeczy dzialaly a tutaj co ?? nic wiec mogl by mi ktos wytlumaczyc jak to sie robi ??
Mianowicie sciagnalem sobie torrenta Mass.Effect.PROPER-RELOADED, zalaczylem cracka do folderu binaries, odpalam gre no i czarny ekran. to zainstalowalem patche ktore maja redukowac bugi z multicore cpu wesrsja anglieska patch 1.01a a na niego 1.02 ze strony officjalnej, zaimplementowalem do tego...
witam,mam problem ze sterowaniem bo po uruchomieniu gry moge poruszac sie tylko w prawo na klawiaturze i myszka tylko dziala w gore i kreci sie w prawo.jak to moge ustawic?
Siema. Mam problem z sluchawkami tak jak w temacie.Zobaczylem to na glosnikach to samo. Kiedys sie wkurzylem walłem w komputer i zaczela chodzic nie wiem czemu. Pomocy!
Siema. Mam problem z sluchawkami tak jak w temacie.Zobaczylem to na glosnikach to samo. Kiedys sie wkurzylem walłem w komputer i zaczela chodzic nie wiem czemu. Pomocy!
Witam,
Postawilem serwer Wolfa na linuxie ... dziala w obrebie LAN'u ... ma IP podsieci *.115
w configu mam tak:
set dedicated "2" // 1: dedicated server for lan 2: dedicated server for interne
set net_ip "62.22.222.222" // set to override the...
Witam, jestem poczatkujacym koderem i mam problem dotyczacy dodawania newsy itp (jak w temacie), a dokladniej przyciski "napisz newsy", "nowy artykuł" nie działaja (nie reaguja na klikniecie). Zauwazylem, ze po podmianie indexu pojawia sie ten problem.
Uprzedze od razu "bulwersy" innych i powiem,...
Witam. Mam kłopot w mikrofonem. Chodzi o to że mam kartę muzycną ale w niej nie ma wejścia na mikrofon. Wszędzie pozmienialem w ustawieniach żeby nie szukało mikrofonu na karcie muzycznej tylko w tym wejściu gdzie jest podłączony. Na Skype działa, na innych programach też (bo zmieniłem wejście, w...
Elo, zinstalowalem plugin ns SS i w ogole go nie czyta. Blad jest jakis, log z amxmodmx:
L 10/13/2009 - 18:11:22: Plugin "amx_ssban.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "geoip_country") - check your modules.ini.
Ktos wie ocb ?
Otóż mam serwer na niemieckim serwerze,24 slotów(serwer kolegi nie wiem skąd go ma:)).I teraz tak chciałem wgrać amxx ale kiedy wgrywam daj reset to i tak nie działa;/
I tu mam jeszcze jedno pytanko jakie wgrać pliki??Serwer jest na linuksie jednak ma on zainstalowanego wiryalnego xp professional...
Witam. Teoretycznie wszystko dziala mam na ekranie licznik Camp Meter wszystkim pokazuje info ze campie jesli licznik dojdzie do 100% natomiast nie dzialaja efekty...
nie zabiera nikomu kasy
nie ujmuje HP
nie oslepia
nie jest odgrywany dzwiek
Oto plugin...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u