Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: css problem z mikrofonem, counter strike source mikrofon einstellen windows 7, nie dziala mikrofon css, mic funktioniert bei windows aber nicht im steam
witam was jak w temacie mam problem z mikrofonem wię co mi się stało wszytko działało ok i mikrofon też dobrze działał w css-e ale wgrywałem Windowsa od nowa i tak zacząłem grać w ccs-a i mikrofon nie działa działa ale jakieś zakłócenia są co poradzicie mi na to bo już nie wiem co mam robić a tak wszytko było ok
jak miałem no stema tak samo było z tym mikrofonem były jakieś zakłócenia ale kopiłem stema i ściągnąłem sobie z netu tego stema i było dobrze z mikrofonem działało jak należy
witam was jak w temacie mam problem z mikrofonem wię co mi się stało wszytko działało ok i mikrofon też dobrze działał w css-e ale wgrywałem Windowsa od nowa i tak zacząłem grać w ccs-a i mikrofon nie działa działa ale jakieś zakłócenia są co poradzicie mi na to bo już nie wiem co mam robić a tak wszytko było ok
jak miałem no stema tak samo było z tym mikrofonem były jakieś zakłócenia ale kopiłem stema i ściągnąłem sobie z netu tego stema i było dobrze z mikrofonem działało jak należy
musisz poprostu dobrze go ustawic teraz po formacie zniknely ustawienia micro ktore byly dobre teraz musisz na nowo do tego dojsc.
Witam, otóż mam taki problem. Mikrofon, wszystko działa mi poprawnie, aczkolwiek wszyscy inni, gdy np. gadamy na skype słyszą to, co słychać u mnie na komputerze, muzykę, kroki jak chodzę w CS'ie, i innych grach co bardzo utrudnia rozgrywkę. Korzystam ze SoundMax'a. Mógłbyś mi ktoś pomóc? ;<
Witam !
Otóż gdy jestem na serwie i padne to nie moge mówić przez mikrofon ani nikogo nie słysze dlaczego ? Tego nie wiem właśnie i chciałbym się dowiedzieć czemu tak jest ...
Witam. Mam problem z mikrofonem ale tylko w Cs'e. Na skeypie gdy rozmawiam ze znajomymi wszystko działa pięknie i ładnie, a w Cs'e mnie wogóle nie słychać. Nawet jak wejde w opcje i biore żeby testować mikrofon to nic się nie pokazuje i jest tak jak bym nic nie mówił. Czy mógł by mi ktoś z tym...
Witam wiem że takich tematów jest wiele ale chyba żaden nie ma takiego problemu jak ja. Więc gdy rozmawiam normalnie na cs'sie bo zginięciu to jest dobrze lecz gdy ktoś zacznie strzelać lub paka wybuchnie a ja akurat gadam to idzie echo jak bym miał głośniki tylko że ja mam nowe słuchaweczki i tak...
Siemka, przeszukałem różne tematy, lecz niestety w żadnym nie znalazłem rozwiązania, większość kończyła się tylko na poście autora.
Mam Plantronicsy 367 I nie działa mikrofon tylko w cs - tylko, bo jeśli na vt działa to jest raczej dobry. W opcjach w csie mam te paski ustawione na full,
ale gdy...
Witam. Nie potrafię znaleźć nigdzie odpowiedzi na moje nurtujące pytanie, dlatego postanawiam napisać tutaj. Nie znalazłem takiego wątku, dlatego piszę nowy. Z góry mówię, że jestem początkującym CS'owcem. Problem jest następujący- kiedy testuje mikrofon w grze, dobrze słychać i wgl, natomiast...
Witam !
Mam problem z mikrofonem .
Działa jak rozmawiam przez steam , natomiast w grze już nie .
Reinstalacja gry nic nie dała czekam na propozycje co z tym moge zrobić .
Witam,
a więc sprawa wygląda tak, że zmieniłem sobie słuchawki z mikrofonem. Słuchawki spoko, mikrofon niby też, na vt aż za głośno w ts to samo, sprawdzałem nawet przez steama Friends--> Widok-->Głos-->Test mikrofonu bardzo głośno, dobrze zbiera, itp.
Jednak wchodzę do gry, ludzie mówią, że...
Otóż problem jest taki że gdy mówie to wszyscy mi mówią że mnie nie słychać i że strzasznie buczy. Jak biore Test Microphone to słysze takie potężne buczenie
Co może być tego powodem ?
Czy ktoś może wie dlaczego mój mikrofon nie działa na grze, gdy chcę coś powiedzieć ?
Robiłem ten test w opcjach CS'a nie wykrywa mi go ( nie reaguje na dźwięk )
Na skypie odbiera wszystko ładnie.
Czy ktoś wie ocb ?
aha mam 2 cs'y non steam'a 1.6 i steam source w obu jest ten sam problem
...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u