Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Witam mam problem z binarkami na serwer mam te potrzebne aby serwer działał na non steam tyko słyszałem że są też binarki na admina non steam na ip bo nie mogę dodać admina
Jak niema na to sposoby to proszę do kosza a jak jest to z góry Thx :]
Za pomoc Postawie....... :D
---------- Post...
Witam
Zamieszczam wam poniżej w pełni działające binarki non steam dla platformy Linux. Dzięki nim możesz włączyć ranking poprzez Mani Admin Plugina, puszczać muzykę poprzez Maniego i ludzie nieposiadający Steama będą je słyszeć, a co najważniejsze będziesz mógł dać admina na nonsteam.
-
...
Nazwa: Protocol 48 | KWATERA :: | CS 1.6 TP TV-sat 364
Rodzaj serwera: Publiczny
Ilość slotów: 18
Adresy: 91.193.160.170:29999
Forum: KWATERA ::
Rodzaj gry: Steam/NonSteam Protocol 48
Aby grac NonSteam wystarczy wejśc na forum i ściągnąc Patcha v36.
Super muzyka i atmosfera,...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
witam.Mam taki problem że mam Steama protocol 48 i serwer steam na protocolu 47 i oczywiscie jak wchodze na serwer swoj to wyskakuje blad o protolu.Czy są jakieś biblioteki aby zmienic serwer na protocol 48 czy musze od nowa zamowic ?Za pomoc oczywiście się odwdzięczę.
Witam!
Postanowiłem zrobić nowy temat ipodać binarki do server Non-Steam:
Non-Steam -->http://cs-puchatek.pl/download.htm?id=517&sid=a46961b590949d81612c59b16d64df28
Steam -->http://cs-puchatek.pl/download.htm?id=517
Jak znajde patch do gry żeby grać na serverach NS to dam znać ;)
Mam...
Witam Zaktolizowałem protokul serwera z 47 na 48 i po przeriobiniu go na non steam niedziala i mam takie pytanie kiedy pojawi sie jakis crack binarki nonsteam wspulpracujace z dzisiejsza aktulizcja steam ??? teraz tylko serwer steam jest i dziala ale chce go przerobic na non steam!
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u