| Temat |
Forum |
|
Witam. Ostatnio Valve co chwile dodaje jakieś łatki do CSS, dosyć już mam pobierania ręcznego i bawienia się z błędami, dlatego postanowiłem, że będę grał oryginalnie i kupie steama. Przynajmniej pogram na bardziej kulturalnych serwerach steam. Problem w tym, że jestem w tej tematyce zupełnie...
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |
|
A więc , po ściągnięciu CS-a wszystko działało dobrze , ale kiedy wyłaczyłem komputer i rano chciałem zagrać , CS wyłączał się, właczałem Half-Life , change game->Counter Strike-> Find Server-> CS wyłącza się. Czytałem tematy i chodziło tam o jakiegoś patcha , czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam Serdecznie!!!
Mam problem ze steam otoz wczoraj gralem sobie lux wszystko na steam gdy dzis chce wejsc na steam pisze ze haslo jest nieprawidlowe wysylam na email jakis kod itp ale nic na to nie przychodzi wiec jezeli mozecie mi powiedziec co jest ? ! Nie mam zadneego wirusa ani Nic!
| Problemy z CS 1.6 |
|
elo. Mam taki problem . .. nie widzę co pisze , nie wyświetla mi nic na ekranie próbowałem w opcjach , keybord , use detafuls ale to nie to . :sad: Jeżeli by ktoś wiedział jak mi pomóc to proszę napisać to tu albo na moje gg: 9152587
| Problemy z CS 1.6 |
|
Prosze o pomoc jak najszybciej kupilem steama taniego ^ ale bez countera z kad można to sciognac?
| Problemy z CS 1.6 |
|
Przy odpalaniu STEAM'a wyskakuje mi taki bład i nie wiem co mam z tym zrobic jest ktos w stanie mi pomoc zaznaczam ze reinstalla tez nie moge zrobic ;/
Could not connect do Steam network.
Either the Steam network is currently not runing, or your internet is down.
| Instalacja gry i podstawy |
|
A więc tak. Kupiłem sobie counter strike anthology w empiku i grałem na starym kompie z windows XP Professional. Wszystko świetnie chodziło do pory kiedy musialem wymienić kompa. Wylogowalem sie na starym kompie i pojawil sie problem przy instalacji na nowym kompie. Niby wszystko sie dobrze...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!!
Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama
czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic biblioteki na fps-sie lecz nie wiem jak.Ponizej...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witajcie .
Dziś pojawił się taki problem , że jak wchodze na server to po krótkim czasie nagle wyrzuca mnie z gry i pisze : (screen) http://img166.imageshack.us/img166/5938/problemqn9.jpg . Nie wiem o co chodzi , zależy mi na grze.
Prosze o pomoc.
Z góry dziękuję ,
Pozdrawiam!
|
Witam Wszystkich.
Otoz mam problem z updatowaniem Steam.Posiadam system operacyjni Windows 98.Podczas uruchamiana Steam (Updatowania) Wyskakuje mi Taki Komunikat.
Steam
Steam is no longer supported on this computer's operating system
Would you like ti visit the Steam support site to...