Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 128
Narzędzia wątku

Pomoc Steam Prosze

Robo_PL is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam klikam na ikone "Steam" i wyskakuje mi coś takiego Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
i nie mogę wejść dlaczego ???

Pozdrawiam.

Pomogłem? Postaw Gibone!

Odp: Pomoc Steam Prosze

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

ikona "Steam" jest skrótem do folderu w lokalizacji: "C:\Program Files\Steam\"
to nie jest skórt do gry.

Robo_PL is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

to co mam zrobić żeby działało??

Pomogłem? Postaw Gibone!

slawek666 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

C:\Program Files\Steam\ tutaj szukasz aplikacji steam
Gdy właczy Ci sie steam w pasku na jego ikone dajesz prawy-biblioteka-gry-dajesz prawy na cs:s i wybierasz utwórz skrót na pulpicie

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
STEAM - proszę o pomoc
Witam. Ostatnio Valve co chwile dodaje jakieś łatki do CSS, dosyć już mam pobierania ręcznego i bawienia się z błędami, dlatego postanowiłem, że będę grał oryginalnie i kupie steama. Przynajmniej pogram na bardziej kulturalnych serwerach steam. Problem w tym, że jestem w tej tematyce zupełnie...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] Prosze o pomoc-Non steam
A więc , po ściągnięciu CS-a wszystko działało dobrze , ale kiedy wyłaczyłem komputer i rano chciałem zagrać , CS wyłączał się, właczałem Half-Life , change game->Counter Strike-> Find Server-> CS wyłącza się. Czytałem tematy i chodziło tam o jakiegoś patcha , czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to...
Problemy z CS 1.6
Steam Prosze o pomoc !!
Witam Serdecznie!!! Mam problem ze steam otoz wczoraj gralem sobie lux wszystko na steam gdy dzis chce wejsc na steam pisze ze haslo jest nieprawidlowe wysylam na email jakis kod itp ale nic na to nie przychodzi wiec jezeli mozecie mi powiedziec co jest ? ! Nie mam zadneego wirusa ani Nic!
Problemy z CS 1.6
Pomoc z non steam !!! prosze
elo. Mam taki problem . .. nie widzę co pisze , nie wyświetla mi nic na ekranie próbowałem w opcjach , keybord , use detafuls ale to nie to . :sad: Jeżeli by ktoś wiedział jak mi pomóc to proszę napisać to tu albo na moje gg: 9152587
Problemy z CS 1.6
Prosze o pomoc steam
Prosze o pomoc jak najszybciej kupilem steama taniego ^ ale bez countera z kad można to sciognac?
Problemy z CS 1.6
Mam problem ze steam prosze o pomoc
Przy odpalaniu STEAM'a wyskakuje mi taki bład i nie wiem co mam z tym zrobic jest ktos w stanie mi pomoc zaznaczam ze reinstalla tez nie moge zrobic ;/ Could not connect do Steam network. Either the Steam network is currently not runing, or your internet is down.
Instalacja gry i podstawy
!CS steam nie chodzi na Viście! proszę o pomoc
A więc tak. Kupiłem sobie counter strike anthology w empiku i grałem na starym kompie z windows XP Professional. Wszystko świetnie chodziło do pory kiedy musialem wymienić kompa. Wylogowalem sie na starym kompie i pojawil sie problem przy instalacji na nowym kompie. Niby wszystko sie dobrze...
Problemy z CS 1.6
Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!!
Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!! Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic biblioteki na fps-sie lecz nie wiem jak.Ponizej...
Problemy z CS 1.6
[Problem] Prosze o pomoc ze Steam.
Witajcie . Dziś pojawił się taki problem , że jak wchodze na server to po krótkim czasie nagle wyrzuca mnie z gry i pisze : (screen) http://img166.imageshack.us/img166/5938/problemqn9.jpg . Nie wiem o co chodzi , zależy mi na grze. Prosze o pomoc. Z góry dziękuję , Pozdrawiam!
Mam Problem ze Steam prosze o pomoc
Witam Wszystkich. Otoz mam problem z updatowaniem Steam.Posiadam system operacyjni Windows 98.Podczas uruchamiana Steam (Updatowania) Wyskakuje mi Taki Komunikat. Steam Steam is no longer supported on this computer's operating system Would you like ti visit the Steam support site to...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz