Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: hl2.exe dejo de funcionar, hl2.exe przestał działać, half life 2 exe dejo d e funcionar, program f1 2010 executable przestał działać, hl exe counter strike, hl2 dejo de funcionar, f1 2010 executable przestał działać, program serwer rejestru microsoft przestał działać, f1 2010 executable dejo de funcionar, program hl2.exe przestał działać windows 7, hl2.exe descargar, counter strike source hl2.exe, hl2 dejo de funcionar windows 7, cs source exe, css problem windows 7, descargar hl2.exe, securom a cessé de fonctionner avec f1 2010, f1 executable przestał działać, hl2.exe dejo de funcionar counter, cs source vindovs 7, half life 2 dejo de funcionar, hl2.exe przestal dzialac, program eksplorator windows przestal dzialac windows 7, hl2.exe cs s, counter strike ha dejado de funcionar
Witam to tak jak w temacie Przepraszam wiem że już taki post już był ale one mi nie pomagały
Mam windowsa 7 próbowałem już uruchamiać ze zgodnością z win.... xp ale to dalej nie pomaga i wyskakuje to samo może wiecie co zrobić :)
Witam!
Postanowiłem założyć serwer LAN (router 1 komp 2 laptopy). Komputer xp, laptopy vista.
KOMPUTER
Na komputerze jak założe serwer to na lapkach nie moge sie połączyć.
PIERWSZY LAPTOP
Włączając HLDS wyskakuje "program hlds przestał działać".
DRUGI LAPTOP
Witam.
Mam taki problem w CSS: po zainstalowaniu najnowszej wersji na silniku orangebox wyskakuje mi taki błąd podczas próby włączenia gry:
Program hl2.exe przestał działać.
Ani rusz z grą próbowałem reinstalacji juz kilka razy i nic... Wcześniej wszystko chodziło normalnie nie grałem...
Witam
Mam dośc dziwny problem z CoD'em 4. Kiedy chcę uruchomic sp to pojawia się ramka czy chcę uruchomic w Safe Mode i czy dam nie czy tak to potem pojawia mi sie komunikat: Program iw3sp przestał działac. A najdziwniejsze jest to że mp mi chodzi. Co mam zrobic? Pomóżcie.
Z góry dzięki :)
Witam
Jak w temacie włączam metina,uruchamia się torrent ,pobiera po czym wysyakuje Program metin2client.bin przestał działać.
Mam Windows 7 oryginał.
Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Wiem, że takie tematy już były ale osoby które założyły te tematy miały inny problem niż ja.
Zainstalowałem Cs 1.6 na dysku D. Pojawiła mi się ikonka CS ale gdy ją włączam pojawia mi się taki komunikat: Program Half-Life Launcher przestał działać. Pomóżcie mi. Co mam robić. Mam Windows Vista...
Wiem że takie tematy już były ale próbowałem metod z nich i nic. Włączam hl.exe wszystko ok biorę change game counter-strike. Wchodzę i po kilku sekundach wywala mnie i wyskakuje wiadomość z tematy. Dzieje się to nawet jak nie zmienie gry, co mam robić. Wyłączyłem AntyWira, Zaporę, zmieniłem...
Mam problem. Kupiłem steama wszystko w porządku gra pobrała się. Włączam ją i nagle wyskakuje komunikat taki jak w tytule tematu. Nie wiem co zrobić prosze o pomoc. Mam system Windows Vista ale to raczej nie od niego, ponieważ kiedyś też grałem na nim w cs'a i wszystko było w porządku tylko był to...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u