Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Wersja:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 9173
Narzędzia wątku

Wersja

Chmaju is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Czy jak sobie spatchuje CSSa z v25 na v16 bede mogl sprawdzic jaki serwer jakiej wersji CSSa uzywa? Niechodzi mi o CSS,CS,CSCZ tylko o wersje numerkowa danego np CSS v18
jak mozna to sprawdzic to jak? A tak wogole witam wszystkich :) jestem nowy tutaj

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Windows 7 (seven) Pełna wersja, cd-key, ISO
Witam Chciałbym kupić ISO Windows 7 (Seven) pełną wersję 64bit lub 32bit, z kluczem czoywiście (cd-key). Nie koniecznie z nośnikiem, wystarczy sam plik ISO z kluczem aktywacyjnym. Czy jest to możliwe ?
Śmietnik
Wersja jaila
Witam, mam pytanie dotyczące modów jail. Nie wiem który bardziej przyciągnąłby ludzi na serwer JailBreak Extreme 1.9 Czy stary, dobry JailBreak Manager 1.8 Proszę o rady, opinie i oczywiście głosowanie w ankiecie..
OffTopic - Counter Strike
Pełna wersja Ivony
Wiem że pełno osób ma problem z programem Ivona więc wkleję tutaj Link: Ivona to syntezator mowy Polskiej z głosem porównywalnym z naturalnym służy do czytania tekstu przez wklejenie go ze schowka lub otwarcia pliku z tekstem przez program tester sapi ponad to współpracuje z popularnymi...
Multimedia i grafika
Zła wersja CS:S
Mam ściąganą wersję CS:S. Zainstalowałem ją i Patcha 16. Przy każdym wejściu na serwa pojawia się informacja w tym stylu: " Your version does not the match the servers. Please the restart game". Co zrobić aby prawidłowo wchodziło na serwa? Za trafną pomoc dam gibona :)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
V.I.P- okrojona wersja
Witam ... sciaglem na serwer plugin VIP Plugin Ten co jest nizej w poscie (wersja 2.0a post uzytkownika SlasH) Chodzi o to ze gdy odpaliłem go na serwie to wszystko było ok. Tylko VIP-y dostawaly co runde za free m4 lub ak z deaglem a tego nie chce , probowalem sam okroić troszke ten...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Ivona pełna wersja
skąd mogę pobrać program Ivona w pełnej wersji ?
Archiwum forum
Każy program pełna wersja!!!
Witam w tym temacie postaram się wam załatwić programy, gry (rapidshare najczesciej nie daje rehostow na inne hostingi) i co chcecie postaram sie wam tu dać w tym temacie wszysko pełne wersje, piszcie program a ja wam go tu dam!!! Alebo także moge wam seriala zalatwić albo cracka jak dam rade!!!...
Archiwum forum
Luxor pełna wersja
potrzebuje pelna wersje tej gry :/
Archiwum forum
wersja patcha
Witam, gdzie można sprawdzić którą wersję patcha mam? Aha jeszcze jedno pytanie, jak można zmienić cd-keya?
Problemy z CS 1.6
Photoshop pełna wersja
Witam jesli ktos potzrbuje Potoshop'a cs3 full wersje to podaje co nalezy zrobic. Scieągamy pohotoshop(trial) ---->Kliknij tu aby pobrac Photoshop CS3<---- aby miec wersje full nalezy sciągna cracka ---->Kliknij tu aby pobrac cracka<---- w linku trzeba kliknac na crack.rar
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz