Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Counter Strike Source Deathmatch help!:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: css dm, counter strike source deathmatch, cs source deathmatch, deathmatch cs source, counter strike source steam deathmatch, deathmatch 2.1.1 download css, deathmatch do cs source, cs source dm, counter strike source deathmatch on steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3854
Narzędzia wątku

Counter Strike Source Deathmatch help!

Rx8. is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam wszystkich mam problem z Css + deathmatch.
A mianowicie tak sciągłem Amx Mod 1.8.1 i Cssdm 2.1.1 i mam problem:/
Nie wiem co dalej robic pomocy może ktos dać strone z instrunkcją albo własnymi słowami krok po kroku wytłumaczyć jak zagrac w Css + Deathmatch + Boty :/
(WAŻNE) - Odcięty od css na pól roku :/

Pomogłem? Daj Gibona :)

GG : 9509484

Odp: Counter Strike Source Deathmatch help!

zabencia is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Rx8. Zobacz post
Witam wszystkich mam problem z Css + deathmatch.
A mianowicie tak sciągłem Amx Mod 1.8.1 i Cssdm 2.1.1 i mam problem:/
Nie wiem co dalej robic pomocy może ktos dać strone z instrunkcją albo własnymi słowami krok po kroku wytłumaczyć jak zagrac w Css + Deathmatch + Boty :/
(WAŻNE) - Odcięty od css na pól roku :/
przeciesz nie ma AMX MOD pod CSS tylko 1.6

Odp: Counter Strike Source Deathmatch help!

M16averick is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

no właśnie :(

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] klucz counter strike anthology odblokowal counter strike source
Mam taki problem: dostałem cs anthology na urodzinki, zainstalowałem, zarejestrowałem ale w steam w zakładce Moje Gry pojawia się cs source. Wygląda to tak: http://img594.imageshack.us/img594/4060/beztytuuk.th.png. Spotkał się ktoś kiedyś z podobnym problemem?Proszę o pomoc bo chętnie pograłbym...
Instalacja gry i podstawy
Day of Defeat: Source vs Counter-Strike: Source
No właśnie którą grę wolicie? Ja osobiście wolę DoD:S, ponieważ to moja pierwsza gra, są fajne wojenne mapy, fajne modele, okrzyki wojenne, wysoka fizyka itp. Wiele tych, co grali wiecznie w CS i CS:S nie polubili DoDa:S, ponieważ o wiele trudniej się gra i jest mniej rodzajów rozgrywek (chodzi...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Pomocy!!]Cs:Source Error!:[Counter-Strike Source: hl2.exe - Błąd aplikacji]
Przeszukałem google ale nic nie znalazłem i nic nie pomogło! Problem polega na tym ,że pobrałem Css http://img149.imageshack.us/i/errorfu.png/ http://img149.imageshack.us/i/errorfu.png/
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
COUNTER STRIKE SOURCE
Witam mam do sprzedanie konto Counter Strike Source. Sprzedam za 20-25zl na jakimś PORZĄDNYM HOSTINGU SERWEROWYM Allegro ON!!! SS-wyśle na gg gg-11077185
Gry
Konto Steam / Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Source [16 April,2004]
Witam, Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta: http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg ...
Gry
Counter-Strike Source
640ram ..duron 1200.. karta MX 128.. pujdzie source? niby na wymaganiach min tak, ale czy bede wstanie co pograc..?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Counter-Strike Source
witam poszukuje serwerów steam minimum 20 slotów i chcialbym pograc z bardzo dobrymi graczami czyli aby byl na poziomie ;)
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Counter Strike Source
Różnice między CS 1.6 a CS:S * Ulepszona grafika i fizyka dzięki silnikowi graficznemu Source, użytym w grze Half-Life 2. * Retusz znanych map - identyczny układ, ale zmienione elementy otoczenia (np. cs_militia zamiast na pustyni jest na wsi). * Nowe modele postaci...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Counter-Strike Deathmatch 2.1 ..
witam.. ! mam na serwie ten plugin (Counter-Strike Deathmatch 2.1 (CSDM) Released! - AlliedModders ).. i mam problem : po dedzie odradzam sie albo na respie ct albo tt... a jak gralem na innych serwach - w roznych miejscach mapy... jak to zrobic? ! dam gibona ^^ :D
Problem z pluginem AMX/AMXX
Counter-Strike Source
Witam! Zamiesczam Tu oto linki do pełnej wersji cunter-strike source od digital-zone. Waży ona 2gb dlatego żę wersja pełna zawiera wszystkie modele,tekstury i mapy. pliki są nazwane custom_shared_sounds_prv żeby nie usunięto ich z hostingu Część 1- http:// Część 2- Część 3- Część 4- Część 5-...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz