Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: ustawienia w cs się nie zapisują, css voice settings problem, css problem z ustawioeniami, ustawienia botów nie zapisują się cs, css ustawianie myszy, counter strike source config sie usuwa, enregistrer config steam, counter strike source nie zapisuje ustawien, ustawienia w cs sie nie zapisuja, ustawienia sie nie zapisuja cs, como hago para guardar los cambios es counter strke source, ustawienia same sie usuwaja cs, css video settings do not save, co zrobić jak sie nie zapisał config
Witam. Mam problem z CSS NS, ustawienia mi sie nie zapisuja... Tzn myszki, dźwięku, głosu i zaawansowanych opcji graficznych (aa, tekstury itp). NICZEGO nie mam na tylko do odczytu w folderze CFG.
Witam poszukuje pluginow ktore zapisują logi serwera chodzi mi dokladnie o:
- zapisywanie logow do pliku logs kto wchodzi na serwer i jakie ma ip np powerman 88.88.88.88 cos takiego
- zapisywanie wszystkiego co ktos napisze na say'u lub t say'u
I wszystkie inne plugino zwiazane z zapisywaniem...
Witam. Otóż mam taki problem ze gdy robię kucanie na np alt i ctrl to gdy wylacze i wlacze csa to sie nie zapisalo. Tak samo jest z komendami.
Z góry dziekuje
Witam, od kilku dni mam problem w CS Steam. Gdy odpalam gre to zawsze musze ustawiać opcje po swojemu(np opcje sterowania i opcje dźwięku), i tak za każdym razem jest po ponownym odpaleniu gry. Ostatnio również zauważyłem że nie mam też przypisanego klawisza na chodzenie (nagle sam zniknął?). Można...
Witam, mam moda war3fta,
I chcicałbym aby po zmianie mapy na serwerze zapisywały się automatycznie xp graczy oto moje war3ft.cfg:
Czekam na odp co mam zmienic zrobic aby po zmianie mapy wszyscy mieli zapisywane xp
Pozdrawiam
Wczoraj zainstalowałem CS'a, odpaliłem go, wszedłem do opcji by ustawić sobie nick, ustawienia ekranu i klawiaturę według własnych potrzeb, kliknąłem "Apply" wtedy CS mi się zrestartował ale opcje się nie zapisały, tak się dzieje za każdym razem gdy próbuję zapisać opcje... Wie może ktoś czemu tak...
Witam
Otóż mam taki problem, że jak dołączam się do serwa to ściągają mi się pliki, a na przykład się odłączę i podłączę jeszcze raz to znowu mi je ściąga, a na dysku się nie zapisują. Wcześniej tak nie było. Mam wpisane komendy cl_downloadfilter all, cl_alldownload 1, cl_allupload 1 i niby...
Witam. Mam taki problem. Otóż mam sobie binda np. na bunny hopa lub na cokolwiek i wpisuję go do config.cfg na samym dole. Ok zapisuje plik podmieniam wchodzę na serva wszystko działa i jest git majonez. Wyłączam serwa wychodze z gry. Ok po 2 godzinach zasiadam lub ponownie włączam csa i już bind...
Witam.
Mam pytanie, otóż czy istnieje taki plugin pod amxx który tworzy tzw. log w pliku tekstowym ? Interesowałby mnie taki który zapisuje tylko i wyłącznie czyny wykonane przez administratorów... ;)
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u