Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Witam.
Zainstalowałem grę i te trzy patche. Problem w tym, że jedyne co widzę, to tło gry i nic więcej. Działa tylko kursor, a gry nie mogę wyłączyć. Nawet ctrl + alt + delete nie pomaga i jedynym sposobem jest restart kompa.
Co robić? Proszę o pomoc.
A czy jak jedziesz myszką po lewej strony od dolu do gory/od gory do dolu, to slyszysz jakies odglosy? Jesli tak, to usun confing.cfg i settings.exe z cstrike/cfg, mi to pomoglo.
Witam
Mam problem z cs wszytko było dobrze tylko zaczełem bawić się rozdzielczościami. :/
Teraz jak odpala cs jakiś kolorowy ekran mam :/ jak chce zrobić ss to na ss widać wszytko dobrze robiłem reinstala i nie pomogło ocb?
witam, zamienię się steamem z grami : counter strike 1.6 , counterstrike ZERO, Football Manager 2009, ricochet, day of defeat. za Steam z grą Left 4 Dead.
Mam nadzieję ze ktoś tu szybko trafi, jeżeli chcesz oszukać wogole nie pisz..
z góry dzięki. a tu screeny.
Imageshack - 77917919
...
mam taki problem wykupiłem serwer na pukawka.pl i pojawił się problem a mianowicie nie widać go na liście serwerów , mam cs steam i go nie widać i mam cs non steam wgrałem na serwer pliki bin z tego tematu
i dalej nie widać serwera, jednak po dodaniu ip do ulubionych zarówno steam jak i non steam...
Witam mam taki problem nie widze loga steam podczas gry po smierci widać ale gdy gram go nie widać. Wie ktoś moze jak to ustawić ?
Jeżeli ktoś nie wie o co mi chodzi napiszcie na GG: 1065983 wysle screeny
uruchamiam grę i nie widać menu tylko jest sama konsola mogę strzelać aby dojść do opcji, jst sama konsola na szczęście próbowałem reinstalla. Nie wiem co robić, przy okazji potrzebny mi config na fpsy z dx7.
Witam,mam problem mojego serwera nie widać w zakładce internet,gdy stawiałem jeszcze go na non steam 47 był cały pełny,a teraz jak valve zablokowało 47 masters servers nie ma nikogo...
Co zrobić aby był widoczny??
Opcje uruchamiania w Steam
-console -game cstrike -master -insecure +port 27015...
Witam!!!
Mam pewiem bardzo istotny problem :???:
nie wiem jak postawić swój serwer na FTP, nie mam jednak na myśli jakiś płatnych stron
tylko servis yoyo.pl w którym mam pełen dostęp do ftp.Serwer rzecz jasna chodziłby 24/7.
Oprócz tego mam jescze jeden problem mam AMX'a ściąganego z :arrow:...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u