Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu CS:S non steam - widać tylko tło:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs tylko tło

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1049
Narzędzia wątku

CS:S non steam - widać tylko tło

Matt666 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Zainstalowałem grę i te trzy patche. Problem w tym, że jedyne co widzę, to tło gry i nic więcej. Działa tylko kursor, a gry nie mogę wyłączyć. Nawet ctrl + alt + delete nie pomaga i jedynym sposobem jest restart kompa.
Co robić? Proszę o pomoc.

Odp: CS:S non steam - widać tylko tło

Kuraa is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

A czy jak jedziesz myszką po lewej strony od dolu do gory/od gory do dolu, to slyszysz jakies odglosy? Jesli tak, to usun confing.cfg i settings.exe z cstrike/cfg, mi to pomoglo.

Odp: CS:S non steam - widać tylko tło

Matt666 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

U mnie nie ma żadnych odgłosów. Mimo to usunąłem te pliki, ale nic nie pomogło.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Puchatek Dust2 - tylko de_dust2, steam / non steam - 195.114.0.91:27063
Puchatek ] - Steam - NonSteam 195.114.0.91:27063 http://www.gametracker.com/server_info/195.114.0.91:27063/banner_350x20_CFFF61F-B42108-0F000F-0E28DD.png http://www.bankfotek.pl/image/74086.jpeg Na serwerze grana jest tylko jedna, Wasza ulubiona mapa - de_dust2 Nazwa: Puchatek IP:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Nie widać cs tylko jakiś kolorowy ekran...
Witam Mam problem z cs wszytko było dobrze tylko zaczełem bawić się rozdzielczościami. :/ Teraz jak odpala cs jakiś kolorowy ekran mam :/ jak chce zrobić ss to na ss widać wszytko dobrze robiłem reinstala i nie pomogło ocb?
Problemy z CS 1.6
[Zamienie] dam steam z cs1.6 (i nie tylko) w zamian za steam z Left 4 dead
witam, zamienię się steamem z grami : counter strike 1.6 , counterstrike ZERO, Football Manager 2009, ricochet, day of defeat. za Steam z grą Left 4 Dead. Mam nadzieję ze ktoś tu szybko trafi, jeżeli chcesz oszukać wogole nie pisz.. z góry dzięki. a tu screeny. Imageshack - 77917919 ...
Zamienie
Wielki problem z serwerem PUKAWKA - nie widać go na liście steam jak i non steam
mam taki problem wykupiłem serwer na pukawka.pl i pojawił się problem a mianowicie nie widać go na liście serwerów , mam cs steam i go nie widać i mam cs non steam wgrałem na serwer pliki bin z tego tematu i dalej nie widać serwera, jednak po dodaniu ip do ulubionych zarówno steam jak i non steam...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
STEAM Tylko poważni.
Szukam klanu steam, oczekuję powagi i walki do końca. wiek : 17 staż :4 lata vt/ts/mirc :oczywiście składki :jeśli będzie trzeba
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Nie widać loga steam w grze HELP
Witam mam taki problem nie widze loga steam podczas gry po smierci widać ale gdy gram go nie widać. Wie ktoś moze jak to ustawić ? Jeżeli ktoś nie wie o co mi chodzi napiszcie na GG: 1065983 wysle screeny
Problemy z CS 1.6
Nie widać menu help! [non-steam]
uruchamiam grę i nie widać menu tylko jest sama konsola mogę strzelać aby dojść do opcji, jst sama konsola na szczęście próbowałem reinstalla. Nie wiem co robić, przy okazji potrzebny mi config na fpsy z dx7.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Serwera nie widać w Internet :( Steam 48
Witam,mam problem mojego serwera nie widać w zakładce internet,gdy stawiałem jeszcze go na non steam 47 był cały pełny,a teraz jak valve zablokowało 47 masters servers nie ma nikogo... Co zrobić aby był widoczny?? Opcje uruchamiania w Steam -console -game cstrike -master -insecure +port 27015...
Problemy z HLDS
Non-steam na FTP i nie tylko
Witam!!! Mam pewiem bardzo istotny problem :???: nie wiem jak postawić swój serwer na FTP, nie mam jednak na myśli jakiś płatnych stron tylko servis yoyo.pl w którym mam pełen dostęp do ftp.Serwer rzecz jasna chodziłby 24/7. Oprócz tego mam jescze jeden problem mam AMX'a ściąganego z :arrow:...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz