Witajcie mam taką sprawę bo przerywa mi mikrofon w c.s ale tylko gdy gram a jak biore w voice i test micro jest all good nic nie przerywa moze wiecie czego może to być wina ??
|
|
Witajcie mam taką sprawę bo przerywa mi mikrofon w c.s ale tylko gdy gram a jak biore w voice i test micro jest all good nic nie przerywa moze wiecie czego może to być wina ??
Ostatnio edytowane przez snqq ; 05-01-2009 o 19:37
nagraj sie w np rejestratorze dźwięków i posłuchaj czy trzeszczy, a i słychać cie+trzaski czy tylko trzaski??

w rejestrze dzwieku dobrze słyszeć tylko mnie żadnych trzasków^^ a to tylko jest w c.s
P.s: to nie trzeszczy tylko przerywa ;/ tzn takie scinki co chwile ;/
Ostatnio edytowane przez snqq ; 05-01-2009 o 19:31
Może są zbyt duże lagi na serwerze lub masz słaby net?
no to może być od neta jaki net?? jak bedziesz gadał zobacz jaki masz ping

ping mam max 30 a standard to 19-25 a neta 758kb/s
758kb/s co to radiówka?? a na każdym serwie tak masz?? ja bym byl dalej skłonny co do winy netu

Dziś sprawdzałem na 3 serwach DM albo hs only i mówią że dobrze słychać a jak wejde na taki serwer tawerna tp to tam przerywa ;/
No ja mam taki sam problem ale u mnie to moze byc przez lagi kupywalem se spycjalnie 2 mikrofony do csa po 40 - 60 zl . I co chwile na kazdym servie mam ping 30-25 ale jak gadam to mi sie scina nic nei szumi tylko scina. Zobaczymy jak zrobie se formata bo to moze byc przez wiry bo mam ich troszku duzo ;P
Wiecie co chłopaki ja miałem ten sam problem przez lagi jeżeli chcecie się ich pozbyć piszcie do mnie na prywatną wiadomość wtedy podam listę komend które należy wpisać w konsoli jest ich ok. 30
Miałem to samo ale mi wystarczył reinstal CS'a :)
| « Jak zrobić w cs celownik taki jak np + lub . | PerFect-Team-Co do sparingu » |