Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: komenda na auto bh, counter strike source admin command to turn bh on, komenda na bh do cs, komendy na włączenie auto bh, komenda na auto bh cs, komendy na bh do cs, bhop commands, komenda do cs na bh, auto bh alians, auto bh na komende cs, cs-jak ustawic auto bh na komedzie sv, komendy na auto bh, komenda na szybsze bh cs, komendy do autobh, kółeczka na bh cs komendy, komenda na bhop na scrollu cs, komendy na bh cs, komenda do cs na auto bh, bh cs 16, cs 1.6 admin parancsok bunny, cs 1.6 serwery do nauki bunny hopa, cs 1.6 komendy ulatwiajace bunny hopa, cs komendy na lepsze bh
Szukam pluginu na bunny hopa, oraz poradnika dokladnej instalacji go. Juz prubowalem zainstalowac jeden taki plugin,ale nie mialem takiej lokalizacji jaka byla podana a byla to : cstrike\addons\amxmod\ i tam mialbyc jakis config lecz ja mam tam folder diablo mod. Prosze o plugin i poradnik...
Darmowe gry online - Bunny Bunny Zagraj za darmo w grę Bunny Bunny
Krótki opis: Musimy,chodzić zwierzaczkiem i przesuwać jego dziewczynę na oznaczone strzałką miejsca
http://forum.wiaderko.com/swf/8/809-Bunny-Bunny.swf
Darmowe gry online - Sex Bunny Sim Zagraj za darmo w grę Sex Bunny Sim
Krótki opis: Gra nawiązuje do tytułów z serii Sex Kitten Sim Date. Po raz kolejny gracz musi się wcielić w chłopa ...
http://forum.wiaderko.com/swf/d/ddc-Sex-Bunny-Sim.swf
Siemka. Potrzebuje informacji na temat BUNNY HOP. Wiem tylko że
Potrzebuje jakiegoś skryptu...
Nie wiem gdzie to wkleić i z kaad mam to wytrzasnąć PROSZE o wszelkie INFO...
:sad:
A więc postanowiłem założyć ten temat o bunny hop'ie ponieważ mam ciężki problem :P, znalazłem inne tematy o bunny hop'ie ale żaden nie pomógl:<
Więc tak.. Zamieszcze tutaj link z filmikiem jak robie Bhop'a bo pisząc to nie wytłumacze dokładnie na czym polega mój problem..
Demko (13929 KB)
...
Niby wszystko dobrze robie, rozpędzam się ( strzałką do góry) puszkam, naciskam scroola, naciskam <-, potem obrót, scrool,->, obrót, scrool ale jak tak robie to gościo robi BH ciągle w miejscu do przodu w ogole nie idzie.
Czy ktoś zna stronę (może być i youtube) z tutorialem do bunny hopa po polsku ??
Niedługo chciałbym zainstalować na swoim kompie windowsa Vistę. Czy w związku z zainstalowaniem tego windowsa mogą wystąpić jakieś problemy z grą w Csa ?
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u