Witam,
Na samym wstępie chciołbych przeprosić :) przyznam się bez bicia że nie wgłębiałem się w mój problem na tym forum ,przejrzałem pierwsze kilka stron i z wyszukiwarki ,ale zwieziłem 3 inne i jestem tym zmęczony. Nie mam pojęcia o moim problemie, wyczytałem jedynie coś o patchach ,ale wszystkie linki były przedawnione. Wcześniej swoją przygodę z CSS miałem ,ale po 1,5 rocznej przerwie przepiłech gdzieś pudełko z grą a co za czym idzie z CSS. Postanowiłem ściągnąć z pewnego forum ,pierwsza wersja coś nie szfankowała ,więc pobrałem drugą, niby ok ,ale już na starcie coś mnie zaniepokoiło ,nie mam standardowej ikony CSS, tylko musiołech utworzyć jakiś skrót, niby działo ,włączam patrze zupełnie inne menu ,na moim steam wyglądało mniej-więcej taka teraz yak
następnie chciałem połączyć się na jakiś server non steam a tu nic, zresetowałem PC i wyszukało pozytywnie zakoczony zaczynom szukac jakiego dasta ,po 10 minutach klikania skapłem się że coś nie działo tak jak mo działać. pisze ''server is not respoding'' tak na większośći, kilka zaczyno się ładować jak miną 2 kreskie to się wyłącza :( ,ma ktoś może rozwiązanie tego problemu ,oraz czy to jakaś inna wersja CS niż ta z 1 zdjecia ?