Mam Pytanie gdzie można znaleźć skiny borni do css ale nonsteam bo na fpsbanana są ale bardzo mało i nie pisze czy non czy steam jeśli ktoś wie proszę o napisanie
Dzieki Pozdro Maksym
|
|
Mam Pytanie gdzie można znaleźć skiny borni do css ale nonsteam bo na fpsbanana są ale bardzo mało i nie pisze czy non czy steam jeśli ktoś wie proszę o napisanie
Dzieki Pozdro Maksym
popatrz sie tu ile masz skinow broni!!
FPSBANANA > Skins > CS:S
nie mow ze jest malo bo jest pare tys!
nie ma czegos takiego jak skin NS czy Steam zastanow sie co mowisz a potem to mow.
Maksym15 jeśli masz słabego kompa to sobie odpuść, bo wtedy CS ścina i nie masz dostępu do serwerów, a jak masz dobrego kompa to nie przeszkadzam ;D
ale mi chodzi o to ze jak sciagne sobie jakas bron to tam sa takie pliki ktorych nie ma umnie na NS :/
podaj rwymogi wojego kompa najpierw. najlepiej gdyys mial cor two duo
Ale Chodzi Mi O Sam Fakt Ze Jak Ściągam Wygląd jakiejś Broni To Sa Tam Pliki Których W Moim Folderze Z gra Nie Ma :/ Wiec Nie mam Jak Podmienić. A Kompa Mam Dobrego I CSS Na Full Śmiga.
Folder cstrike na pewno jest, a w nim foldery MODELS, MATERIALS, SOUNDS itp... tam wrzucamy nowe skiny ...
tak ale umnie w modelach bron ma 2 pliki jakis tam radzajow a jak sciagam jakis wyglad to tam jest tylko 1 plik do broni i to takiego rodzaju jakiego u mnie wogule w calym css nie ma :/
| « Css NS nie szuka serwów ;/ | Muzyka na wwejście admina na serwer » |