Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Odpowie ktoś na to pytanie bo też mam z tym problem... :/ i jeszcze jaka jest komenda żeby nie ściągać w ogole muzyki?
P.S. cl_allowdownload 0 nie działa... -.-
Witam wszystkich prosze o pomoc mianowicie chcialbym miec dzwieki w CS Source typu headshot monsterkill killingspree wiecie o co kaman? Próbowalem juz sm i quake ale mi niewychodzi prosze o dokladna instrukcje.bardzo prosze o pomoc z góry THX
Witam. Mam pewien problem.... kupiłeem sobie serwer na miesiac i nic nie wiem o konfigurowaniu......
Powie ktos jak dodac dzwieki typu "Head Shot"??? albo glosowania typu "Votemap, votekic
Quake sound juz mam. A powie ktos jak wprowadzic na serwa rtv, votekick itp?
Witam mam taki problem gdy rozmawiam np. przez Skype to koledzy nie słyszą mnie, tylko dzwięki z komputera np odgłosy gadu gadu. Mam kartę dźwiękową Realtek i sterowniki HD AUDIO proszę o pomoc, z góry dziękuje creativ :)
Ostatnio sciagnolem sb z neta dzwieki ktore ulatwiaja skanowanie przez sciany bo jak trafiam goscia to slysze wyrazne trafienie, ale nie wiem gdzie je wrzucic bo jak wrzucilem zle to mi sie zjebal cfg. prosze o pomoc
witam kiedys gralem na bartku 1.5 i bardzo mi sie podobaly dzwieki ktore mozna bylo uslyzec po wpisaniu odpowiedniego slowa w say. np jesli wpiszemy w sayu "czesc" to uslyszelibysc dzwiek czesia "dzien dobry"i czy mozna zrobic cos takiego na servie 1.6 non steam?? jesli ktos wie jak to zrobic to...
Elo mam problem..Gram na serwie ale niemam takich dzwiekow jak: The bomb plante, Terorist Win, CT win..Moze mi powie ktos czemu niemam ich ?? Z Gory thx...
A wiec mam 2 prosby.
1)Niedawno kupilem server w csa i jak wlaze na serva to nieda sie rozmawiac przez mikrofon.Czy moze mi ktos wytlumaczyc jak to naprawic?czy moze jakis plugin potrzebny do tego?
2)Czy zna ktos plugin dzieki ktoremu w grze slychac rozne dzwięki (polskie)np.jak cie zabija z noza...
witam posiadam server HLDS i mam problem chcem zeby ludzie wchodzacy na server nie musieli sciagac zadnych soundow.I jak je wylaczyc bo w konsoli caly czas jest komunikat ,ze nie moze otworzyc dzwieku i ze wogle nie ma ale ja chcem to wogle wylaczyc te dzwieki typu headshot ,mutlikill itd i...
Siema mam takie pytanie czy jest mozliwosc wklejenia w serwer dzwiekow typu "multikill","ultrakill" itd. Bylo by fajnie jak by takie dzwieki byly.Duzo serwerow na 1.5 i 1.6 posiada takie cos, tylko czy to by nie obciazalo serwera??
Na Serwerze by sie o wiele lepiej gralo :D
Prosze o...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u