Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Problem [Dzwieki download]:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1068
Narzędzia wątku

Problem [Dzwieki download]

hajmus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam mam problem, gdy wchodze na serwer pobieram dzwieki , lecz gdy wejde na ten serwer po wylaczeniu cs; musze je pobrac jeszcze raz! help!

Odp: Problem [Dzwieki download]

M4g!k is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ja tez tak mam ale mnie to nieprzeszkadza

nt92 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Odpowie ktoś na to pytanie bo też mam z tym problem... :/ i jeszcze jaka jest komenda żeby nie ściągać w ogole muzyki?
P.S. cl_allowdownload 0 nie działa... -.-

nt92 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Pomoże ktoś?

kedaros123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

No ja też tak miałem ale z czasem to ustało morze źle coś ci się pobiera ;/

Piesnababy is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

moim zdaniem te dźwięki są kompresowane przez aby szybciej się pobierały
tez mam tak na jednym serwerze ze cały czas mi się 3 dźwięki pobierają

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dzwieki
Witam wszystkich prosze o pomoc mianowicie chcialbym miec dzwieki w CS Source typu headshot monsterkill killingspree wiecie o co kaman? Próbowalem juz sm i quake ale mi niewychodzi prosze o dokladna instrukcje.bardzo prosze o pomoc z góry THX
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Dzwieki
Witam. Mam pewien problem.... kupiłeem sobie serwer na miesiac i nic nie wiem o konfigurowaniu...... Powie ktos jak dodac dzwieki typu "Head Shot"??? albo glosowania typu "Votemap, votekic Quake sound juz mam. A powie ktos jak wprowadzic na serwa rtv, votekick itp?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Problem z mikrofonem nie słychać głosu tylko dzwięki z komputera
Witam mam taki problem gdy rozmawiam np. przez Skype to koledzy nie słyszą mnie, tylko dzwięki z komputera np odgłosy gadu gadu. Mam kartę dźwiękową Realtek i sterowniki HD AUDIO proszę o pomoc, z góry dziękuje creativ :)
Pytania z odpowiedzią
Dzwieki do cs
Ostatnio sciagnolem sb z neta dzwieki ktore ulatwiaja skanowanie przez sciany bo jak trafiam goscia to slysze wyrazne trafienie, ale nie wiem gdzie je wrzucic bo jak wrzucilem zle to mi sie zjebal cfg. prosze o pomoc
OffTopic - Counter Strike
dzwieki w cs
witam kiedys gralem na bartku 1.5 i bardzo mi sie podobaly dzwieki ktore mozna bylo uslyzec po wpisaniu odpowiedniego slowa w say. np jesli wpiszemy w sayu "czesc" to uslyszelibysc dzwiek czesia "dzien dobry"i czy mozna zrobic cos takiego na servie 1.6 non steam?? jesli ktos wie jak to zrobic to...
Problemy z CS 1.6
Dzwięki
Elo mam problem..Gram na serwie ale niemam takich dzwiekow jak: The bomb plante, Terorist Win, CT win..Moze mi powie ktos czemu niemam ich ?? Z Gory thx...
Problemy z CS 1.6
Dzwieki
A wiec mam 2 prosby. 1)Niedawno kupilem server w csa i jak wlaze na serva to nieda sie rozmawiac przez mikrofon.Czy moze mi ktos wytlumaczyc jak to naprawic?czy moze jakis plugin potrzebny do tego? 2)Czy zna ktos plugin dzieki ktoremu w grze slychac rozne dzwięki (polskie)np.jak cie zabija z noza...
Szukam pluginu AMX/AMXX
dzwięki
Mam pytanie czy ktoś zna linka do dzwięków typu np.ostro,wypierdalc,przeznaczenie.Z góry THX :smile:
Szukam pluginu AMX/AMXX
dzwieki serwera inny problem
witam posiadam server HLDS i mam problem chcem zeby ludzie wchodzacy na server nie musieli sciagac zadnych soundow.I jak je wylaczyc bo w konsoli caly czas jest komunikat ,ze nie moze otworzyc dzwieku i ze wogle nie ma ale ja chcem to wogle wylaczyc te dzwieki typu headshot ,mutlikill itd i...
Problemy z HLDS
Dzwieki
Siema mam takie pytanie czy jest mozliwosc wklejenia w serwer dzwiekow typu "multikill","ultrakill" itd. Bylo by fajnie jak by takie dzwieki byly.Duzo serwerow na 1.5 i 1.6 posiada takie cos, tylko czy to by nie obciazalo serwera?? Na Serwerze by sie o wiele lepiej gralo :D Prosze o...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz