Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Css ns i main admin plugin. Prosze o wasza pomoc:

, , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: mani admin plugin css, mani admin plugin css non steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4584
Narzędzia wątku

Css ns i main admin plugin. Prosze o wasza pomoc

Alexpla is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Czesc. Na wstepie sie przywitam. Czesc! :p A teraz do rzeczy. Mam css non steam i chcialem zrobic serwa z main admin pluginem. Zainstalowalem go zgodnie z ta dlugggggggaa instrukcja http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=36815
lecz gdy daje utworz serwer to sie laduje do polowy i nagle wyskakuje blad hl2 i sie css wylacza. Co wy na to? bo ja napewno nie jak na lato. :D Dodam ze jak odinstaluje main ad... to sie serw laduj. Zalezy mi na tym bo bym chcial przez swieta zrobic serwa i klan. Prosze pomozcie mi. :(

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[PORADNIK] Mani Admin Plugin - Admin bez tajemnic !
Witajcie Idąc dalszą drogą szerzących się tematów odnośnie Mani Admin Plugina napiszę poradnik jak dać admina na: STEAM, nick i hasło oraz IP. A więc tak zacznijmy od początku 1. Ściągamy Mani Admin Plugin z poniższego linku - Mani Admin Plugin v1.2s 2. Wysyłamy nasze pliki na serwer...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Quake sound Main Admin Plugin
Nie działa mi wszystko mam dobrze wgrane i nic :/ ---------- Post dodany 10-03-2010 o godzinie 15:33 ---------- Ok teraz się dowiedziałem, że koledze na Non steam działa. A ja mam steam i nie słyszę :/
Main Admin Plugin - Admin
Hi ;) Chcę dodać siebie jako admina tworze plik clients.txt "clients.txt" { "version" "1" // This key group lists all your client players "players" { // This must be a unique client name "-=KajaK=-"
Windows SRCDS Mani Admin Plugin - admin na nick i hasło nie działa
Witam, jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id. Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1: "clients.txt" {...
4 pytania eventscripts+main admin plugin ?? automatyczny admin jak zainstaluje main...
aaaaa
Archiwum forum
Warmup Timer w main plugin
Ja ustawic Warmup tak aby na kazdej mapie byly scouty i noz na kazdej mapie bo np na aim mapach podnosi kazda bron a na innych mozna kupic czego nie chce aby bylo??? I aby po restarcie zaczynala sie runa od 1 a nie jak jest po warmup np 2 czy 3 co koliduje mi z timeleft 20 i robi sie wtedy az 23...
Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom itd. + Admin na nick - Mani Admin Plugin
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów. Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer. Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić. + Jak dodać...
Main Admin plugin
Prosze o pomoc. Mam pobranego admin moda i teraz gdzie mam go zainstalować i gdzie ustawić np adminów i inne rzeczy. proszę o pomoc i dokładne wyjaśnienie
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Prosze o pomoc, instrukcje, pliki... z Mani Admin Plugin!!!
Witam, nie wiem który raz już próbuje zainstalować tego plugina :sad: za każdym razem jest coś nie tak... odinstalowałem grę, zainstalowałem na nowo żeby na 100% nie było nic namieszane. Więc tak czytałem tutejszy tutorial, mase postów ale nie umiem znaleźć przyczyny dla której plugin mi nie...
plugin adminowski prosze o pomoc
witam wszystkich szukam plugina na serwer dla admina dokladnie chodzi mi o takiego plugina: jesli daje bana w lewym gornym robu na zielono pisze za co dostal bana/kicka przez kogo i na ile taki plugin znajduje sie na puchatek serwer ... a takze chcialbym aby ktos dal opis jak tego uzywać...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz