Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Różowe Tekstury:

,

Popularne odwołania do tej strony: css różowe tekstury, tekstury cs source non steam, cs source rozowe tekstury, counterstrike source pink walls, error texturas rosas, texturas rosas source, css rozowe tekstury, games pink textures, cs różowe tekstury

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2467
Narzędzia wątku

Różowe Tekstury

przemo94 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam ! zainstalowałem Texture Pack do Sourca i na de_nuke owszem jest mniej tych kwadratów ale i tak i tak pozostają niektóre :
Oto przykład:

Nie wiem co jeszcze zrobić, ale to jest wkurzające.

Pozdrawiam

Odp: Różowe Tekstury

HshotMASTER is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

wiesz co chyba wiem yyy bo te tekstury to są tekstury nie standardowe a ty potrzebujesz tekstur do standardowych mapek aaa czy na innych mapch tez masz takie kwadraciki czy tylko na de_nuke

Odp: Różowe Tekstury

przemo94 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Tylko na de_nuke ;( a na innych jeszcze nie mialem okazji sprawdzic ale w 80% nie mam więcej tych kwadratów tylko w de_nuke

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Tekstury ?
Siemka ! Co zrobić aby na non steam mieć nowe tekstury. Bo przed formatem winda na non steam miałen nowy wygląd np. paki, noża, postaci i cyfer odpowiedzialnych za kasę itd. A teraz mam te ze steama. Co robić ?
OffTopic - Counter Strike
Tekstury
czy ktoś podał by mi linki z kąd morzna pobrac fajne tekstury tylko prosił bym aby to niebyły google.pl
Archiwum forum
Tekstury
http://www.megaupload.com/pl/?d=QIO6YEY5
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
tekstury
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co robią tekstury: hint - ? skip - ? null - "textura null pokrywasz sciany ktorych gracz w grze nie widzi (dachy albo jakies inne rzeczy) w grze jej nie widac uzywa sie tego poto zeby zaoszczedzic FPSy" - Nem --- tutaj wypisze te które znam :P sky - niebo
Mapy do Counter Strike
Tekstury do C.s NS
witam sciaglame tekstury do c,s dokladnie Source Texture Pack Installer i nie dzialaja moze wina ze zle zainstalowalem ale instalowalem do głownego folderu c.s i do cstrike i nic i tak nadal wszystko mam rozowe podajcie jakies dzialajace ...
Tekstury ito.
Po formacie kompa, i zainstalowaniu steam'a znacznie pogorszyły mi się tekstury w cs (prawie jak w tibii xd) 32 bitów ustawić nie da rady, i smoke jest taki gęsty i kanciasty że nie da się nic zobaczyć przez niego -.- Moge dać screeny
Problemy z CS 1.6
Tekstury
NIewiem s kąd ściągnąć tekstuty do Counter-Strike Source by niebyło tych ścian różowych itp. były tu jakieś tematy ale te linki już niedziałają i tak samo jest na google też znajduje same niedziałające linki czu pomożecie mi i dacie jakiegoś linka
Bug?Czy błąd tekstury
Ostatnio gdy grałem na mapce de_clan1_mill zauważyłem pewne niedociągnięcie Oto link do filmiku:bug Chodzi o te dziwną teksturę u góry. Czy wy też tak macie??
Problemy z CS 1.6
tekstury
szukam pliku z teksturami bo jak npsciaglem bron awp to ten skin tak zadnie wygladal mial takie rozowe i czarne kwadraty zamiast wygladac tak jak bylo nazdjeciu a widzialem ze inni mieli to normalnie.Jak to zorbic albo dajcie mi ta instalke z teskturami albo cos

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz