Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
witam
mam takowy problem sciagnalem sobie elegancka wersje sourca z filefactory zinstalowalem ale kiedy klikam na ikonke to na moze 5 sekund pojawia sie klepsydra przy kursaorze potem znika i dalej juz nic sie nie dziej nie wiem co jest grane po prostu moge sobie klikac ile chce i nawet dysk sie nie odezwie mam windowsa xp sp2 kompa nie jakiegos z przed potopu
Opis:
- Gra wraz ze zintegowanym patchem 1-16 oraz 17.
- Dodane wszystkie tekstury potrzebne do poprawnego działania niestandardowych map
- Łatwa instalacja
- Dodane niestandardowe mapy + nowa muzyka
- Można grać po LANie (po sieci) oraz na serwerach NonSteam.
- Zintegrowany patch MasterServers.
- Skonfigurowana gra (nie usuwaj bądź nadpisuj "userconfig.cfg" z katalogu "cstrike\cfg"!)
takowa wersje sciagnalem: instalowalem pare razy i nic
sterowniki mam najnowsze omegi
Wczoraj podczas gry w Counter-Strike 1.6 na każdym serwerze po kliknięciu prawym przyciskiem myszy (jak strzelam też) pojawia mi się wiadomość w say:
SURF_AG-FINAL OWNZ JOIN NOW! - PS: I SUCK 241 . Nie wiem czemu. Chyba któryś z adminów to zrobił. Mam zakupiony steam. Myślałam , że może po nowym...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u