Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Steam jak zrobić NonSteam:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic non steam, jak ze steam zrobic non steam, jak zamienic serwer steam na non stema cs 1.6, jak zrobic cs non steam, jak zobic css non steam, jak zrobic wlasny serwer ffa s ns, jak zrobić non steam, non-steam jak zrobic, jak zrobic z non steam, jak zrobic nonsteam cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4041
Narzędzia wątku

Steam jak zrobić NonSteam

Kama-Lipton is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema!Zainsatlowałma sobie CS Source Steam.iŚciągnełam v1-16 iv17Patch.Tylko jak tearz zrobić z tego nonsteam(nei chce cos zepsuc)(a i jeszcze miłam orginalną płytkę tylko key nie miłam dlatego chce zrobić Non steam)??Chcialabyym zęby mi wszystko śmigało zebym mogła wszedzie grać i wiecie..prosze o szyką i jakąś instrukcje ;)

[ Dodano: Nie 23 Gru, 2007 ]
Czytałam ze niby sie tak nie da, ale moze jednak ?? A Jak nie byłabym wdzięczna za jakiś dobry link ;)

[ Dodano: Nie 23 Gru, 2007 ]
Nie da isę tak zrobić zęby to przerobić, moze jakiś mały instalator ,albo cos.. Prosze !! ;)

Torishou is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Mozesz grac na NON STEaMOWYCH serwerach ;) wiec nie widze powodu do przestrajania^^

"Sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy!"

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM (można grać ze STEAM oraz NonSteam) - protokół 47 i 48 razem - poradnik!
Serwer na dwa protokoły, obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM. Protokół 47 i 48 razem, z mnogością funkcji, w tym generowanie unikalnych SteamID. Dodatkowo w paczce plugin naprawiający błędy svc_bad - już nigdy więcej nie będziesz posiadać błędów svc_bad na swoim serwerze! Instrukcja pluginu...
Poradniki do HLDS
Jak zrobić własny serwer cs 1.6 non steam
Siema, mam taki problem juz kilka dni siedze nad tym i nie wiem jak zrobić wlasny serw mam cs 1.6 non steam v23, zrobilem juz serwa przez hamachi, ale to glupie bo kazdy kumpel musi instalowac hamachi, a chcialbym zrobic taki serw co wystarczy tylko Ip podac i grac, sorry jesli bylo ale juz google...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Non Steam] Co zrobić, żeby CS1.6 non-steam nie był w dodaj/usuń programy?
No, tak jak w temacie. Możecie mi powiedzieć, co zrobić, żeby CS1.6 (mam non steama) nie był w dodaj/usuń programy? Lub chociaż żeby zmienić mu nazwę. Nie mogę powiedzieć dlaczego mi na tym zależy bo to... Moja sprawa xd Ale liczę, że jest taka możliwość i że ktoś mi ją opiszę.
Problemy z CS 1.6
Czy da się zrobić serwer NonSteam na pifpaf.pl
Witam! Nie znalazłem tu dokładnych informacji o pifpaf.pl. Można na nim postawić serwer NonSteam? Chcę wykupić u nich serwer na miesiąc (7 slotów), ale gracze będą NS. Dzięki za odpowiedzi! Tu lolek pisał coś o problemie, ale nie został chyba ostatecznie rozwiązany. Można to zrobić w ten sposób:...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Steam] co zrobić z steam key?
a więc kupiłem niedawno cs z empiku i nie wiem co mam zrobić z steam key, nigdzie nie wyskakiwało mi by wprowadzić ten kod, mam gdzieś specjalnie go wpisać by móc grac steam?
Problemy z CS 1.6
Jak zrobić VAC na NonSteam ? Link Padł
Witam, Jak mam zrobić VAC na NonSteam Serwer mam na hit4u.pl Wiem że jest tutaj poradnik: http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-hlds/12586-jak-zrobic-vac-na-nonsteam-dziala-w-99-przypadkow.html#81098 Ale link nie działą
Problemy z CS 1.6
HLTV na Non steam? Jak to zrobić?
Witam jak w Temacie proszę o pomoc. Chciał bym zamówić hltv do nagrywania meczy na non steam. Jak to zrobić proszę os szybką odpowiedz!!
Problemy z CS 1.6
Jak zrobić serwer dods non steam?
Witam Zainstalowałem serwer Day Of Defeat Source na linuxie i mam problemy z konfiguracją jego. Tzn. chciałem stworzyć serwer non steam. Na liście pokazuje mi się jako not secure, ale ze skrakowanego dods nie mogę wbić, gdyż otrzymuję komunikat "your version does not match ..." Czy ktoś mi pomoże...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam
Witam, potrzebuje dokładnego opisu jak zrobić serwer albo osoby która szuka klanu i umi zrobić serwer non steam.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak zrobić VAC na NonSteam!! Działa w 99% przypadków
Jest sposób aby zainstalować VAC'a na serwerze Non Steam! Robimy tak: :arrow: Ściągnij biblioteki z: :arrow: podmień je z tymi na serwerze w folderze głównym :arrow: w pliku liblist.gam ustawiasz secure "1" :arrow: w pliku server.cfg ustawiasz sv_lan 1 Restartujemy serwer lub zmieniamy...
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz