Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
ja pierodle wcisnij alt+tab i qrwa nie amsz kwadratow;o
pozdro
ta fisman to jest dobre na steam jak czasami wchodzisz i wychodzisz z cs to moge sie pokazac ale nie jak masz NS i mu brakuje textur to nic nie poradisz musisz miec textur pack i tyle !!
mialem te slynne rozowo czarne kwadraty i zaintalowalem tekstury do ktorych sa linki na forum ale jest jeszcze gorzej malo za te rozowizny nie znikly to jeszcze podczas strzalu zamiast ognia jest kwadreat . pomocy!
zainstalowalem inne textury i tez nic najwiekszy blad z mapami militia i train i zterro phoenix i ktoryms z ct oprocz r/cz kwadratow sa czerwone 3d napisy error i w konsoli pelno czerwonych napisow ze cos can't load POMOCY!!!
Ja również miałem różowo czarne kratki, ale zainstalowałem te tekstury Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. i już jest normalnie.
roopiec, mój kolega też zainstalował tekstury, pomogło, ale za to w większości broni ma zamiast ognia jakiś kwadrat. Nie mamy pojęcia jak naprawić.
racja też mam taką kartę (512) lecz na coponiektórych mapach mam takie kwadraciki ale np: de_rats jest cała w nich na de_kabul2 na bomb site a są te 2 kartony duży i mały mały jest właśnie zrąbany i na jakiejś tam mapie do gry w noge cała mapa jest taka tylko niby podłoże jest w jakichś panelach
Ja również miałem różowo czarne kratki, ale zainstalowałem te tekstury Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. i już jest normalnie.
roopiec, mój kolega też zainstalował tekstury, pomogło, ale za to w większości broni ma zamiast ognia jakiś kwadrat. Nie mamy pojęcia jak naprawić.
JA mam css'a NS I sciaglem raz takie texturki, ale teraz nie pamietam z kad a chcialem jak to ja... zrobic wlasny serwer i mialem takie pliki i teraz jakos textur niema i szukam i szukam znow textur jak by ktos mogl albo mial jakies textury z dobrej strony to thx.....
P.S Zaniedlugo bede mial STEAM!!!
ja też mialem pełno tych "kwadracików"wsadzilem go do folderu z hl2 i wiekszosc zniknela.ale dalej są :\.o ile sie nie myle to ten texture pack wlasnie dodaje wszystkie tekstury z hl2.moze ktos pomóc?
kurwa dlaczego połowa linków jest usunięta ;/
jakiś miesiąc temu ściągałem textury do CSS które działały a teraz nie ma tego linku bo został usunięty i nie mogę znaleźć dobrych textur ;/
Krótka informacja:
Czarne niebo jak sama nazwa wskazuje polega na podmianie tekstur odpowiadających za jego wygląd.
Instalacja:
Pliki należy wypakować do:
cstrikegfxenv dla klientów NonSteam
cstrike_polishgfxenv dla klientów Steam.
Screenshoty:
Hej, zaistaniała pewna sytuacja był sobie koles podejrzany o czitki byl krecony, ale zawsze czysto :< akcje z dupy etc. etc.
az wlazł na inny serwer zrobili mu ss'y - Sendspace.pl - Darmowy hosting plików
Wyszło czarne niebo, cześć twierdzi ze to jest wh - z anty ssem - ktore zapomniało o...
Witam...
Któregoś dnia admin zrobił mi ss-y jak mialem cs na pasku... myslalem ze to kick ale teraz jak chcialem wejsc na serwer mam bana...
I teraz mam taki problem... moje wszystkie ss-y "tj. aż 5 xD" są czarne... i co mam takie wrzucić ?? tylko czarne pole nic nie widac :( z Jakiej to...
Witam. Mam nietypowy problem. Tak wiec miałem dzisiaj formata i gdy zainstalowałem csa to zauwazyłem ze po schowaniu go a nastepnie po otwarciu nie pojawia sie normalnie gra tylko cały tło jest czarne :/ przed formatowaniem nie miałem takiego problemu. Jesli spotkaliscie sie juz kiedys z czyms taki...
Witam...otóż mam problem....kiedy jestem na servie i gram jest czarne okienko na dole....w nim jest to co się pokazuje.... ammo Hp i itp i nie wiem jak to okienko skasować....pomocy?
odinstalować mam? geez.....ja mam w favourites potrzebne servy...skasują sie? >_<
@edit masz ten screen >...
Witam mam proble poniewaz pobralem sobie mapke cs estate source i w niektorych miejscach byly rozowe i czarne kwadraciki nie wiem od czego chyba brakuje jakis tekxtur czy czegos ale gralem tez na takiej mapie i cala taka byla a inni widzieli ja inaczej.
Prosze o szybka pomoc
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u