Witam mam taki problem za kupiłem sam Steam Key i w STEAMie chce go aktywować i przyjmuje mi kod i prosi o włożenie płyty z Counter Strike: Source
A nie mogę ściągnąć gry przez STEAM nie wiem czemu :(
Pozdrawiam
|
|
Witam mam taki problem za kupiłem sam Steam Key i w STEAMie chce go aktywować i przyjmuje mi kod i prosi o włożenie płyty z Counter Strike: Source
A nie mogę ściągnąć gry przez STEAM nie wiem czemu :(
Pozdrawiam
Ja mam identyczny problem prosze o pomoc z kolega wyzej.
Steam Key do 1.6?
Counter Strike: Source
Musiałbyś Sciągnąc obraz płyty Lub porzyczyc od kolegi ... Nie ma opcji zeby inaczej przeszło Sciagnij To z torrenta i Gra :D Napisz do mnie na pw to postaram sie pomoc
JUż mam musisz ściągnąć obraz płyty ISO i wypalić na płytkę i idzie :)
Zrobione ;]
Skąd pobrałeś obraz płyty? Możesz dać linka? Bo ja jestem właśnie na kupnie konta steam i też będe jej potrzebować
Dołączam się do prośby
Instalator rzuca sie o płyte cs source a na necie nigdzie takiej nie ma ale wystarczy włożyć płyte cs'a 1.6 i też uda sie aktywować gre, np ja pobrałem Counter Strike Anthology stąd:
http://www.forum.wiaderko.com/215889-post1.html
potem zamontowałem w daemon tools i aktywacja powiodła się a cs source ściąga już z internetu przez steam :)
witam miałem dzisiaj ten sam problem rozwiązałem go montując w wirtualnym napędzie spreparowany obraz DVD spakowany zajmuje ledwie 3.0 Mb.
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez hippo ; 16-03-2009 o 17:54
ee mam podobny problem tylko że jak wpisuje kod z plytka to wyskakuje mi błąd że zły kod co mam robić ?
| « [non steam] Gra się nie włącza | uaktualnianie » |