Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: pamięć nie może być read css, counter strike source error memory cannot be read, pamięć nie może być read cs, css pamiec nie moze byc read, blad w cs pamiec nie moze byc road, pamiec ready problem counter strike, pamiec nie moze byc red podczas gry, pamięć nie może być read written, pamiec nie moze byc read, problem z css non steam - pamiec nie moze byc read, instrukcja spod odwołuje się do pamięci pod adresem pamięć nie może być read cs, counter strike memory could not be read, source pamiec nie moze byc read, left 4 dead 2 reference memory problem, pamie nie może byc read, pamiec nie moze byc read css, counter strike source pamięć nie może być read, cs source pamięć nie może być read, counter strike not reading data, css pamięć nie moze być read, ram size216mb, css map the memory could not be read, css memory not read, pamięć nie może być read counter strike source, tf2 memory could not be written
Dobra, juz sobie poradziłem. Chodziło o to ze usunołem plik cs_assault.bsp i wgrałem od znajomego ale nie dzialal i wtedy css mi sie popsuł. Inny kolega przesłął mi cała mapke i działa :mrgreen:
Dobra, juz sobie poradziłem. Chodziło o to ze usunołem plik cs_assault.bsp i wgrałem od znajomego ale nie dzialal i wtedy css mi sie popsuł. Inny kolega przesłął mi cała mapke i działa :mrgreen:
TC
ja zrobiłem tak i nie działało więc zainstalowałem patcha i też nie działa , ja nie rozumiem
Wiem , że już coś takiego było lecz nic mi nie pomogło :(
Robiłem reinstal i.t.p .
Mam 1GB ram i Radeon 9600 pro 256 mb (najnowsze stery) .
http://img51.imageshack.us/img51/1250/csproblem.png
---------- Post dodany 21-12-2010 o godzinie 23:01 ----------
Tera zrobiło się jeszcze inaczej...
Witam wczoraj zrobiłem formata i po instalacji cs wyskakuje mi to okno.jeszcze 2 dni temu tego nie było.Mam świeżego noda ,skanowałem hijack,trojan reemover, itp i nic nie pomogło.Tak wygląda bez*tytułu.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Gdy wszedłem na mój ulubiony serwer to mi wyskoczył błąd, że niemożna znaleźc de_vegas, ściągnąłem ten plik i mi wyskoczył drugi błąd : File read failure. Wie ktoś o co chodzi, i jak rozwiązac ten problem???
Free download Read it Later 0.9 | Pobierz za darmo Read it Later 0.9
Read it Later to rozszerzenie, które jak sama nazwa wskazuje służy do zapisywania stron do późniejszego przeczytania. Zwykle takie strony umieszczane są w zakładkach, jednak po pewnym czasie robi się w nich ogromny bałagan,...
Witam , sory z episze w cs"ie non steam ale nie mam pomysłu zupelnie jak poradzic sobie z tym problemem a nigdzie indziej pomocy raczej nie znajde.
Wiec tak posiadam cs"a source na steamie wszystko było ok a tu wczoraj wlaczam gre i gdy pokazuje sie okienko powitalne wyskakuje blad
...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u