Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Tagi tematu Cheaty, Steam i Non-steam nurtujące pytanie:D:
Popularne odwołania do tej strony: cheaty na steam, cheaty steam, cheaty do steam, steam cheaty, steam cheat, czity non steam jak ich uzywac, steam a cheaty
Kolega zadał mi dzisiaj pytanie i sam nie potrafiłem na nie odpowiedzieć dlatego zwracam sie do was... a mianowicie: jeśli ktoś ma steam i cheatuje na serverach non steam z vaciem, to ten vac nie może zbanować mu id steam, tylko jakby grał na serverach steam???
Odp: Cheaty, Steam i Non-steam nurtujące pytanie:D
Ja nie chituje, czego nie mogę powiedzieć o moim koledze...nie wszyscy są idealni:P a mam pytanko, czy jest gdzieś temat, w którym są podane kampy na Cs:source???
http://pro-gamers.pl/images/napis.png
Zaprasza na dwie ligi Counter-Strike 1.6!
1. Fun SURF 2on2 - Steam/NonSteam
- Regulamin
- Zapisy
- NAGRODY (1 miejsce Ventrilo 50 slotów)
- Liczba drużyn: 16
2. AWP 1on1 - Only Steam
Witam. Od jakiegoś czasu posiadam steama do CS: Source jednak chciałbym sobie czasami zagrać również z kumplem w cs'a 1.6 tyle że non steam. I teraz moje pytanie: czy posiadając steam(czyli w pełni legalną wersje) CS'a Source i jednocześnie grając w cs'a 1.6 ale non steam (mało legalne) moge dostać...
Witam! Ten temat może budzić kontrowersje, jednak od razu mówię, że w żaden sposób nie chcę zachęcać graczy do grania na serwerach HashJama na czitach, bugach itp. Mam do zaoferowania cheaty, które mogą posłużyć do gry na serwerach do tego przeznaczonych (cziterskich serwach)... Jeżeli ktoś będzie...
Witam
Dzisiaj kupiłem Stema żeby pograć w CS ale wczesniej grałem w portal i mam pytanie czy jak jeszcze raz zainstaluje pirackiego portala to mi zbanują konto czy jakieś inne niemiłe konsekwencje czy moge grać bez obaw
Witam. Jestem posiadaczem steam'a i dzisiaj mam zamiar zrobić format kompa. Mam 1 dysk 1 tb. Czy po zrobieniu formata moge ponownie ściągnąć counter strike steam ze steama i mieć ten sam steam_ID?
Witam all... Otoż moje pytanie polega na tym czy moge usunac Condition Zero z tego pola zaznaczonego na czaerwono...?? foto ponizej??
http://img523.imageshack.us/img523/7723/pulpitk.th.png
Elo . tu macie wh and aim ;
Cenzored by ' fil0ne
Czit dostepny od 16 Marca w internecie. Nie wykrywalny Przez Vac.
Wrzuciłem instalke. Instrukcja w czasie instalowania.
Polecam
a wiec stwierdziłem, że nie ma sensu gra dłużej na non :grin: i kupiłem
cs anthology
i tu jest moje pytanie:
Grając na non używałem kiedyś wh (zal sie przyznac :SmackBottom: )
czy z tego powodu moge dostac bana na steamie?
jezeli tak to czy zwykly unistal non-steama pomoże czy cos?
czesc! nie wiedzialem gdzie umiescic ten post ale zdecydowalem sie to napisac tutaj.Zamierzam kupic nowy komputer jednak obawiam sie zakupic arty radeon poniewaz obilo mi sie o uszy ze radeon i cs cos knoci sie. Zanczy ze cs nie chce wspolpracowac i czesto sie wiesza.Konkretnie chodzi mi o karte...
http://allegro.pl/item279949325_steam_konto_counter_strike_1_6.html
jak to kupie bede mial steam i bede mogl sie laczyc z all serverami itp itd?i bede mogl byc w klanach steam??
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u