Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu patch v17 ?!:

,

Popularne odwołania do tej strony: steam non mi scarica le patch cod 7, cod waw 1.7 no cd crack, counter-strike v35 cd hack download now free, gta4 vin7 fix, cs 1.6 v17 patch, i installed counter strike but it wants me to buy of steam, cs source v17 download, non riesco a patchare steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6243
Narzędzia wątku

patch v17 ?!

Borzo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam,

Dlaczego, przed każdym uruchomieniem gry CS:S muszę instalować patcha v17 ?
Czy u was jest tak samo ? Jaki jest sposób, żeby tego uniknąć ?

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

nie chcesz instalować? idź do empiku i kup CS:Source!

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
DJ Mix Pro 3.0 Patch
DJ Mix Pro 3.0 Patch DJ Mix Pro 3.0 Patch / 7.0 MB Installation Guide: Unzip The Zip File Basically 1) Install The Setup 2) Copy The Patch To The Installation Directory And Run It(As Admin In Vista/7)
Archiwum forum
CSS Patch v1.0.0.57
1 Part adf.ly - shrink your URLs and get paid! 2 Part adf.ly - shrink your URLs and get paid!
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Patch do wow
ej dajcie patch do wow 2.4.3
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Ban za głupi patch ;/
Witajcie . Jestem nowy ściągnołem cs ' a non steama z najnowszym protoklem i patchem v35 . Niestety wcześniej pobralem v 30 była to wersja hiszpańska . Grałem sobie normalnie az zmnienilem nick Gdyz kiedykolwiek klikne w "options" na czacie pisze mi ATUOMATYCZNiE reklame . Co mnie totalnie...
Problemy z CS 1.6
[Download] Demon Patch 2009 prwd. najlepszy patch musisz pobrać
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni zawartość Option File: Ligi: -Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA NOWE DRUŻYNY: BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
PES
patch
jaki patch teraz najlepszy dla cs 1.6?? bo jak scaglem v 23 to niemoge wyszukac zadnych serweorw :/ podobno slyszalem ze najlepszy teraz jest v 35?? da ktos jakis link do donwnloadu na 1 link??:tease::tease: pzdr
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
patch v24 cs 1.6
cs jest popularną gra ona moim zdaniem jest bardzo fajna do gier na botach a takrze na interneci
Archiwum forum
WH i AIM pod 1.6 patch v32
witam, mam taki problem, otóż ostatnio kumpel podrzucił mi jakiegoś nowego patch v32 i jak go zainstalowałem to nie działa mi WH i AIM... i praktycznie wszyscy z mojego LANowego serwerka mieli ten problem po zainstalowaniu tego patcha... jaki jest inny dobry patch który obsłuży WH i AIMa?? a...
Archiwum forum
Cs patch 10
Szukam patcha 10 bo chyba bez niego nie będę móc grać :D Nie chcę linów z rapidshare lub spedyhare.:killer: Chcę link z odsiebie.com ----------------- proszę o macha ;p :ganja: ------------------ aha. I może jeszcze server do którego nie trzeba mieć CD KEY:dash2:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Patch v23
Elo mam do was pytanie...Czemu jak sćiagnełem patcha v23 to mi nie dziaalaa..Tylko dalej mam tego walonego v21..A go usuwalem...Wiec Prosze was o pomoc...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz