Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Tagi tematu Z steam na non steam (możliwe-serwer) ?:
Witam.Kupiłem z kolegami na gametec serwer mamy poradniki jak przerobic go na non steam ale co sie dzieje.Nie ma na ftp pliku liblist , nie idzie serwera dodac do listy favorites a admin jak wlazi na serwer to psize ze vac chorni.Mozliwe jest przerobienie serwera na non steam, bo wiem z ez pukawka latwo wiem ze gametec tez mozna ale jak ?
bardzo prosto, wrzucasz 3 pliki engine do katalogu bin ale przez skopiowaniem musisz zmienić ich nazwy (np dopisać 1 na końcu każdego) jak pliki się skopiują dać "zmień nazwę" i usunąć tą jedynkę żeby pliki nazywały się tak jak powinny i już binarki będą podmienione :)
WWW.KLANZBIEC.XAA.PL
Nasz klan oficjalnie przeszedł na steam. Zamierzamy zakupić wiele serwerów tak aby stworzyć przyjazną dla graczy sieć serwerów o różnych typach gry.
Nasz główny serwer:
- IP: 62.75.222.203:27082
- 24 sloty
- Typ gry FFA
- hosting: hostgame.pl
- Serwer dostępny 24...
Nazwa serwera: ManhaTTaNwww.emt.net.pl
Typ Serwera: Steam\Non Steam
Czas mapy: 20 minut
HeadAdmini: Escape,Uczen,Lechu-pl
http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.32:27037/b_560x95.png
Nazwa serwera: ManhaTTan@Hit4u
Witam,
Zapraszam na nowy prywatny serwer (niekomercyjny) CSS:SAMPEL.
Wszelkie informacje: css.sampel.pl
host: sampel.pl:27015
Proszę przed przystąpieniem do gry sprawdzić jaka mapa znajduję się obecnie i w razie jej braku - pobranie ze strony fsbanana (czyt. w google wpisz: css nazwa_mapy...
Witam!
Szukam osób chętnych do składki na serwer publiczny w GameServ.Oto informacje:
-Rozgrywka: STEAM i NON-STEAM
-Typ: TP
-Slotów: 16
-Ping: średnio 20-40
-Firma: GameServ.pl
-Czas mapy: 40 min
-Płatność: 10 zł przelewem,pocztą
Witam mam na sprzedaż konta steam mam ich około 8. Jedno kosztuje 23 zł sms jest możliwość przez przelew 10 zł. Kontakt gg: 10911420 - zawsze na niewidocznym
Już dużo osób zaufało.
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css
znalazłem wiele ale do 1.6
A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają.
Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera
Wyświetla się cmd i po chwili znika
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u