Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
witam sciaglame tekstury do c,s dokladnie Source Texture Pack Installer i nie dzialaja moze wina ze zle zainstalowalem ale instalowalem do głownego folderu c.s i do cstrike i nic i tak nadal wszystko mam rozowe podajcie jakies dzialajace
Siemka ! Co zrobić aby na non steam mieć nowe tekstury. Bo przed formatem winda na non steam miałen nowy wygląd np. paki, noża, postaci i cyfer odpowiedzialnych za kasę itd. A teraz mam te ze steama. Co robić ?
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co robią tekstury:
hint - ?
skip - ?
null - "textura null pokrywasz sciany ktorych gracz w grze nie widzi (dachy albo jakies inne rzeczy)
w grze jej nie widac uzywa sie tego poto zeby zaoszczedzic FPSy" - Nem
---
tutaj wypisze te które znam :P
sky - niebo
Witam ! zainstalowałem Texture Pack do Sourca i na de_nuke owszem jest mniej tych kwadratów ale i tak i tak pozostają niektóre :
Oto przykład:
http://images50.fotosik.pl/58/331fe732d37a36b0m.jpg
Nie wiem co jeszcze zrobić, ale to jest wkurzające.
Pozdrawiam
Po formacie kompa, i zainstalowaniu steam'a znacznie pogorszyły mi się tekstury w cs (prawie jak w tibii xd) 32 bitów ustawić nie da rady, i smoke jest taki gęsty i kanciasty że nie da się nic zobaczyć przez niego -.- Moge dać screeny
NIewiem s kąd ściągnąć tekstuty do Counter-Strike Source by niebyło tych ścian różowych itp. były tu jakieś tematy ale te linki już niedziałają i tak samo jest na google też znajduje same niedziałające linki czu pomożecie mi i dacie jakiegoś linka
Ostatnio gdy grałem na mapce de_clan1_mill zauważyłem pewne niedociągnięcie
Oto link do filmiku:bug
Chodzi o te dziwną teksturę u góry. Czy wy też tak macie??
szukam pliku z teksturami bo jak npsciaglem bron awp to ten skin tak zadnie wygladal mial takie rozowe i czarne kwadraty zamiast wygladac tak jak bylo nazdjeciu a widzialem ze inni mieli to normalnie.Jak to zorbic albo dajcie mi ta instalke z teskturami albo cos
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u