Witam!
Mam Counter Strike:Source Steam i potrzebował bym skrypta do BH i o podpowiedź
gdzie to wkleić itd.
Z góry dziękuje
P.S.
Proszę nie pisać bezsensownych odpowiedzi takich jak 'lepiej się nauczyc"
Za podowiedź postawie gibona ;>
|
|
Witam!
Mam Counter Strike:Source Steam i potrzebował bym skrypta do BH i o podpowiedź
gdzie to wkleić itd.
Z góry dziękuje
P.S.
Proszę nie pisać bezsensownych odpowiedzi takich jak 'lepiej się nauczyc"
Za podowiedź postawie gibona ;>
Znalazłem coś takiego ;]
Należy to wkleić do config.cfg zapisać i ustawić tylko do odczytu.Kod:alias bhop "+jump; wait; -jump; wait" alias bhop5x "bhop; bhop; bhop; bhop; bhop" alias bhopright "+right; bhop5x" alias bhopleft "+left; bhop5x" alias bhopV1 "-moveright; +moveleft; bhopleft; -left; bhop5x; -moveleft" alias bhopV2 "-moveleft; +moveright; bhopright; -right; bhop5x; -moveright" alias bhopon "bind MWHEELUP bhopV1; bind MWHEELDOWN bhopV2; echo DylanM666's Bunny Hop script activated" alias bhopoff "bind MWHEELUP invprev; bind MWHEELDOWN invnext; bind space +jump; echo DylanM666's Bunny Hop script deactivated" bind f11 "bhopon" bind f12 "bhopoff"
Nie ma za co ale następnym razem szukaj sam pierwsza lepsza stronka.
Musisz mieć 10 postów wtedy klikasz na taki obrazeczek na dole po prawej stronie danego posta danej osoby i klikasz ;]
No tak ale szukalem juz tego 2 dni i nie moglem nigdzie znalesc jescze raz dzieki,
A jeszcze jedno bo jak skacze to zrobie skok czeka z 5 sekund i kolejny skok wiesz czemu??
A macie może jakiegoś innego skrypta bo ten jakiś dziwny i w ogule nie robi BH bardzo bym prosił o innego.
Z góry dziękuje.
P.S
Mam Counter Strike:Source a te skrypty z 1.6 nie działaja macie może skrypta na source??Albo powiedzcie czemu mi nie działaja z 1.6??
co robię źle??
Bardzo mi zależy na tym a sam nic nie mogę znaleść![]()
Ostatnio edytowane przez Rumun1908 ; 27-03-2009 o 10:34
Pomoże ktoś wkoncu??
BLAGAM![]()
Ja też potrzebuje skryptu do css steam i nie mogę znależć :/
ŻAL LUDZIE!
NAUCZCIE SIE A NIE UŻYWACIE SKRYPTÓW!![]()
nie chcialbym nikogo zniechecac ale ostatnio moj znajomy wygarnal permanenta za uzywanie tegoz oto skryptu... wiec lepiej sie trzy razy zastanowic niz bezmyslnie tracic konto steam. Vac skanuje cala pamiec gry wiec skrypt na bh z latwoscia znajdzie.
Nie pisz glupio w temacie " nie piszcie glupich postow typu lepiej sie samemu nauczyc " bo to jest logiczne ze wiekszosc ci tak odpowie. Kazde oszustwo nawet bh jest uznawane za debilizm i nie licz na pozytywne odpowiedzi od kompetentnych ludzi.
A ty nie pisz głupot ze VAC złapie skrypt na bh
chcesz to sprobuj... vac ogolnie za oszustwa banuje, skrypt na BH na moje oko jest oszustwem.
Skrypty BH są zablokowane przez VALVE
Ja dziś też szukałem i testowałem
Nie działa
| « duży problem z CS:S | Zniknięcie głuwnych gier ze STEAM » |