Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: program do muzyki mikrofon, mikrofon muzyka, cs source music bind, cs microphone player, muzyka leci przez mikrofon, muzyka z mikrofon
Witam wczoraj grałem w cs:S i pewien gracz puścił muzykę przez komunikacje głosową czyli najczęściej przez literę (k) i moje pytanie jak on to robił ?? przez mikrofon i miał muzykę głośno włączoną czy przez pewien program . Jeśli tak to jaki ;P Słychać go było bardzo wyraźnie.
Dziękuję za odpowiedz.
;/ nie pamiętam hasła do starego konta
Cold55 zgłosił post.
powód:
Forum: Gry przez przeglądarkę internetową - gry online
Wyznaczeni moderatorzy: B3rr.O, FrEaK, Theo!
Autor postu: JailPoWeR
Oryginalna treść:
Mam drażniący problem, ponieważ kiedy gram w cs 1.6 jak i CZ, nie mogę rozmawiać przez mikrofon. W VT ładnie działa, skype ładnie działa, a kiedy robię test mikrofonu w cs, to skacze ta skala i w słuchawkach słysze okropne dźwięki : Piski coraz głośniejsze itp. A w grze w ogóle mnie nie słychać....
Witam
Otóż wczoraj założyłem serwer na Pukawce Non steam. Wszystko ładnie chodziło dopóki nie zainstalowałem sourcemod. Mam problem z tym iż wogóle nie słychać rozmów przez mikrofon. Nie da się komunikować. Mam nie tylko ja taki problem lecz wszyscy co są na serwerze. Inne pluginy działają lecz...
Mam taki problem ponieważ na niektórych serwach widze że CT TT gadają razem i siebie nawzajem slyszą (oczywiscie jak gadają przez mikrofon) U mnie na serwie tylko słychać głos z tego samego team a z drugiego team juz nie słychać.Jest na to jakaś komenda zeby 2 team mogli ze sobą gadać.Pomożcie
Witam, mianowicie chciałbym zapytać jak rozmawiać przez mikrofon w cs ? Wystarczy poprostu do niego mówić? Próbowałem ale nikt mnie nie słyszy. Może podczas mówienia trzeba jakiś klawisz nacisnąć ??
pozdrawiam.
jest taki skrypt na to zeby klikac przycisk i gadac bez jego trzymania
alias voiceON "+voicerecord; bind KLAWISZ voiceOFF"
alias voiceOFF "-voicerecord; bind KLAWISZ4 voiceON"
bind "KLAWISZ" "voiceON"
i np. chce miec zeby tak bylo klawiszem K
prosze zeby ktos napisal jak to trza wpisac...
Witam.Wiec mam taki problem ze na kupiłęs serwer i nie da sie rozmawaić przez mikrofon tak jak bybyło to zablokowane mi sie zdaje ze to jakas komenda potzrebna jest tylko jaka ?:black_eye:
Witam,
Macie moze jakies poradniki na puszczanie muzyczki przez mikrofon.?
w tym poradniku CS.mocny.com > Counter Strike > Tworzenie serwera do CS'a 1.6 , zrobilem wszystko tak jak pisze..
i nic, wchodze w CS
naciskam F11 i nie leci muza :(
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u