Witam! Kupiłem dzisiaj myszkę A4Tech XL-750 BK, oczywiście do grania w CSS. Wybrałem ten model głównie z powodu dołączonego do niego programu o wdzięcznej nazwie "Oscar Mouse Editor".
Program ten pozwala na bindowanie pod dodatkowymi 4 klawiszami myszy dowolnych skryptów, jest nawet kilka predefiniowanych z myślą o Counterze (kupowanie, coś na kształt bursta, strzelanie z automatycznym opuszczaniem celownika i pare innych) i pomyślałem że można w nim napisać prostą pętle która pozwalałaby na robienie Bunny Hopa. Próbowałem "nagrywać" makra z mojego BH, próbować wpisywać "na oko" wartości opóźnień pomiędzy wciśnięciami spacji w bindzie, jednak to wszystko niewiele dało. Trzymając mój zbindowany klawisz, pierwszy skok jest wykonywany w porządku, drugi i trzeci dają radę, a po czwartym już opóźnienia się "rozjeżdżają" w efekcie czego tracę prędkość. I tu pada moje pytanie: czy wie ktoś jakie opóźnienia w ms powinny znaleźć się pomiędzy wciśnięciem spacji, puszczeniem i ponownym wciśnięciem? Albo chociaż ile trwa osławiona niegdyś komenda "wait"?
Może jakiś posiadacz A4Techa z serii Oscar napisał/wie jak napisać taki skrypt? Z góry dziękuję za odpowiedź!