chciałbym przedstawic program ktory moze nas nauczyc od podstaw programowania itp. , bardzo dobry kurs, wszystko bardzo dobrze wytlumaczone polecam!!!
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
|
|
chciałbym przedstawic program ktory moze nas nauczyc od podstaw programowania itp. , bardzo dobry kurs, wszystko bardzo dobrze wytlumaczone polecam!!!
Wrzucił byś na Odsiebie.com?
łąp na odsiebie.com hostingu
Wielkie dzięki :D
a to jest do programowania czego?? sorki jezeli zalicza sie to do spamu
gier, m.in pluginów amxx
bądź prostych programików np. do matmy ^^ ehh... powiem tyle, nie lubię tego mało ciekawe jak dla mnie.
A tak w ogóle to dzięki za wstawkę ;]
Nie lubisz C++? :O A jakie języki polecasz ?
Heheh żadne ;] nie lubię tego wolę prace bardziej twórcze np. grafikę.
A co do odp. to możesz zacząć od Pascala prostszy niż C++
kiedyś uczyłem sie pascala teraz uczę sie c++ i c++ jest lepsze :) ale jak chcesz zaczynać to zacznij sobie od pascala :)

Nie mów nic o programowaniu^^ Mnie dobija Pascal, więc może zacznij od c++, ale to tylko moja wizja świata
C++ ma większe perspektywy - grę w nim napiszesz a w Pascalu to tylko kalkulatory i dosowskie programiki :D
lothar1410 masz racje, ale pascal to taki język prosty wiec dobry na początek a później c++

Wiem, bo sam studiuję Pascala i C++. A i z Pascala możesz się przerzucić na jego nowszą wersję - Delphi (w niej napiszesz aplikacje okienkowe) ;]
Pascal, to prosty język do prostych programów i opiera się na DOS'ie. C++ to zaawansowany język z licznymi ulepszeniami przy tworzeniu kodu źr.
Chodzi mi o to, żeby nie porównywać tak skrajnych języków. Z doświadczenia wiem, że Pascala można się szybko nauczyć, BO JEST PROSTY.
Z C++ zmagam się od dłuższego czasu i ogrom możliwości jaki mi zaprezentowano w tutorialu "zwalił mnie z krzesła".
Dla każdego coś miłego ;]
Object Pascal też opiera się na DOSie?
Bardzo, naprawde bardzo dobry kurs c++ "Od zera do gier kodera". Dla poczatkujacych jak i dla srednio zaawansowanych/zaawansowanych.
Szczerze polecam, bo sam z niego korzystalem ;] Ponad 500 stron w PDF! Wszystko dokladnie opisane. Fajnie sie go czyta i dobrze rozumie. Polecam!
Zgadzam się, kurs Xiona jest świetny ;)
Przedstawia nam techniki OOP'u tak zrozumiale, że aż żal się nie uczyć :D
Ale pomimo tych kursów radzę innym także korzystać ze strony MSDN lub czytać dokumentacje innych bibliotek, gdyż wtedy się też nieźle uczymy.
Jednak najbardziej trafna wypowiedz byłaby taka "Trening czyni mistrza" - bo co nam da, jak się wykujemy na pamięć całego PDF'a, jeśli nie testowaliśmy naszej wiedzy na bieżąco na "żywo"
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ramen.techen ; 31-12-2009 o 14:43
| « Programowanie pilota Elmak basic 3in1 | Jak sie szybko nauczyć php? » |