Witam mam pewna propozycje. Czy mysleliscie kiedykolwiek o stworzeniu klanu ? Tag np: Wiaderko.com Mysle ze to bylby dobry pomysl poniewaz chetnych do klanu napewno by niebrakowalo a sponsoring sam by sie znalazl.
|
|
Witam mam pewna propozycje. Czy mysleliscie kiedykolwiek o stworzeniu klanu ? Tag np: Wiaderko.com Mysle ze to bylby dobry pomysl poniewaz chetnych do klanu napewno by niebrakowalo a sponsoring sam by sie znalazl.
pomysł? <bez komentarza>
To jest forum o tematyce cs i NIE TYLKO
Chyba, że jakiemuś klanowi dać taką propozycje...ale to juz inna bajka
Dobry pomysl.
Starych, zasluzonych wiaderkowiczow w powaznym wieku wziac i jazda.
To niech sie jeszcze wypowiedza admini moderator itd jak wyjdzie ze tak to Moderator zrobi tematy Rekrutacja do klanu Wiaderko.com i dalej to juz on chyba bd wiedzial :) w koncu moderator Pozdrawiam jak pomysl wypali bede wdzieczny za gibonki.
Wiaderko rozwinęło się z klanu który był jakiś czas temu... Ale komu teraz będzie się chciało wchodzić w prace i zobowiązanie na klan.
Napewno znajda sie chętni
Ale takie coś miałoby raczej sens tylko w składzie ze starymi wyjadaczami ;]
Może zrobić jakiś meczyk Moderatorzy vs. V.I.P'y?
Kiedys byl jakis meczyk tylko ze grali Wiaderko vs ... (nie pamietam kto ale chyba Cscenter). A vs V.I.P'y to nie wiem ale pewnie by byl dobry meczyk... Dobry pomysl z tym klanem :) I z meczykiem tez ; p
To sie znajdzie nowych ludzi co za problem. Co to bys chcial zeby ten klan wygral odrazu z FX ?
Dla ciebie klan to strona yoyo serwer pluginki i temaspeak oraz spary
dla wiaderka klan to znajomości, miło spędzony czas, niekoniecznie na grze itp.
Strona yoyo ? pluginy na serwer klanowy ? ja nie jestem jakims dzieciakiem na Ns troche powagi a spary to niby czemu nie ? a i jak grac to z VT
Ale zrozum, że na 95% administracja nie pozwoli dzieciakom grać pod tagiem Wiaderko, dociera to do twoich wiadomości ?

Czemu akurat dzieciakom ? niech zrobia rekrutacje 16+ albo 17+
jedna wypowiedź jest warta uwagi. wypowiedź bakula.
| « Ban Bez Powodu o.O | Propozycja serwera » |