i tu oh no ? ma racje odwiedzając forum.wiaderko zawsze najpierw wchodze na Strone Twórczą i staram się większości osobom pomagać, doradzać i sam wykonuje prace na zlecenie ;)
to samo OmG, oh no, rataj132 i pare innych userów ;)[COLOR="orange"]
|
|
i tu oh no ? ma racje odwiedzając forum.wiaderko zawsze najpierw wchodze na Strone Twórczą i staram się większości osobom pomagać, doradzać i sam wykonuje prace na zlecenie ;)
to samo OmG, oh no, rataj132 i pare innych userów ;)[COLOR="orange"]
no wlasnie, dajcie szanse nowicjuszom. nie ma w tym dziale zadnej osoby ktora tak naprawde by sie opiekowala nim. zeby rozstrzygac spory i dawac rady poczatkujacym.
nie ma sensu tworzyć ranginie ma sensu pisac tutkow
Macie napisane co robić, nie chcecie? to rangi nie będzie. Najpierw czyny!!
p.s.
rozbawia mnie wasza fantazja haha
Ostatnio edytowane przez Major ; 02-05-2010 o 22:13

kierując się zasadą sz.b to chyba należy mi się honorowo mm :D off top ale chyba co nie co w fragmovie zrobiłem

no moze z tymi tutkami to masz racje, zawsze sie przydaja. ale na tym forum tworzy sie herby, logotypy itd. glownie dla graczy i klanow cs a takie tutki juz sa.
dobra dzieki panowie za rady...
zrobie co w mojej mocy :)to spróbuj zrobić coś by go nie było, a na pewno zostaniesz doceniony.
proponuje CLOSE
OK, no i teraz 20% początkujących pseudo grafików czytając ten temat wejdzie na wujka google i na żywca zaczną kopiować tutoriale na Strefe Twórczą ...
Także proponuje ClOsE
Było :) Ale się nie udało.
Dawno do zamknięcia :)
![]()
| « [PROBLEM]ShoutBox | Problem- serwery , nie mogę pisać tematów » |