Witam.Od samego początku zastanawia mnie co to są te obrazki broni pod nickami i co trzeba zrobić by je mieć.Proszę o odpowiedź.
|
|
Witam.Od samego początku zastanawia mnie co to są te obrazki broni pod nickami i co trzeba zrobić by je mieć.Proszę o odpowiedź.
Zależą od liczby postów(rangi usera).
Bronie zmieniają się względem ilości napisania postów... im więcej napiszesz tym lepszą będziesz miał broń... analogicznie to samo tyczy się poziomu upalenia, im więcej pomagasz tym rośnie doświadczenie i.t.p

Ale to dziwnie działa zle chyba bo niektórzy nie mają żadnej broni
Właśnie oto chodzi co kolega napisał wyżej.A ile trzeba postów by mieć jakąś broń ? Gibony też się jakoś liczą ??
Nie zawsze działa. Powinieneś mieć glocka teraz.
Napisz trochę mądrych postów to sam zobaczysz.
A nie jest tak że glock jest od 15 postów? Więc jeszcze jeden i zobaczysz czy Ci działa.
My na forum mamy bronie, na innych forach możesz spotkać obrazki z napisem typu: nowy, wczuwa się itd

OK to 15 post :P A można jakoś zmienić nick lub zrobić drugie konto ?? Bo ten nick jest nie aktualny a chcę mieć lepszy :P
Nick można zmienic ale jest jedno małe ale... od 400 postów wzwyż a co do drugiego konta to... niedozwolone są multikonta.

Napisz temat tutaj: Usunięcie konta że chcesz usunąć konto.
I załóż sobie nowe (ze starego nie korzystaj, zostanie ono usunięte) - jeżeli będziesz używał 2 kont jednocześnie dostaniesz perma na 2 konta.

glocka nie ma w ogóle, jest usp chyba od 25 postów

| « Propozycja co do forum. | Filmy online na forum? » |