Witam. Zwracam się z prośbą o wyjaśnienie pewnych rzeczy... Zaiste jest to i każdy o tym wie, że mamy na forum dział a raczej kategorię "Forum graficzne". Ale zauważyłem pewne niejasności związane z tym działem... Ostatnio napotykam tematy z prośbami wykonania grafiki do klanów ale są one zamieszczane w dziale "Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike"... Odkąd żyję a żyję tu na forum już ponad rok to zawsze myślałem, że prośby raczej powinny być umieszczane w " Forum graficzne > Prośby o wykonanie grafiki". Wszystko byłoby okey ale w opisie działu "Grafika związana z CS" jest wyraźnie napisane "Grafika związana z CS - strony klanowe, herby, fragmovie i wszystko co dotyczy CS`a." czyli prośba np. o zrobienie herbu do klanu jest jak najbardziej dobrze usytuowana ? Widzę, że jest tam trochę takich tematów i nikt nimi się nie zajmuję, czyli można uważać je za dobrze umieszczone pod względem działu. Tylko teraz robi się mały burdelik na kółkach... tematy są dodawane i w prośbach o grafikę i w dziale z grafiką związaną z cs'em. Jeżeli jednak te tematy są do przeniesienia lub usunięcia z powodu złego działu to nie czaję w takim razie istoty opisu owego działu... "...strony klanowe, herby, fragmovie i wszystko co dotyczy CS`a" czyli można zakładać tematy w których chwalimy się swoimi herbami czy o co chodzi? Jeżeli jednak faktycznie ma być tak jak w opisie wszystko co związane z cs'em, nawet prośby o herb i.t.p to w tamtym dziale powinno się edytować regulamin i zakazać pisania próśb o grafikę związaną z cs'em a w tym dziale dodać osobny regulamin...