Witajcie,
wczoraj wieczorem na forum zostały mi odebrane rangi, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko się z Wami pożegnać i powiedzieć dlaczego. Wczoraj około 23:30 wchodzę na forum, patrzę i nie mam żadnej rangi, prócz VIPa. Zacząłem się głowić, co takiego mogłem zrobić, że prawa zostały mi odebrane. Nie doszedłem do niczego, ale, że zauważyłem nowych JM to się domyśliłem, że Maciek zmieniał moderatorów. Napisałem do niego, czy może mi chociaż powiedzieć dlaczego rangi zostały mi odebrane. On mi odpowiedział, że to jego całe odejście to była sztuczka, że byłem osobą, która po jego "odejściu" chciała robić nowy serwer. Nie rozumiem tego toku rozumowania, ale ok - z nim niestety nie wygram.
W takim wypadku chciałbym się z Wami pożegnać. Jestem na wiaderku od prawie 3 lat, dość szybko się zaaklimatyzowałem, później zostałem najmłodszym moderatorem, adminem serwerów. Dostałem pod opiekę serwery i tak to dalej leciało. Do wczoraj... Czas tu spędzony wspominam bardzo miło. Nie będę się jakoś bardzo rozpisywał, więc dzięki za wspólny udział w społecznośći forum i serwerów.
Pozdrawiam,
bakul. <3