Witam,
Wykonam strone klanową, forum, itp.
To znaczy wgram pliki na serwer, zainstaluję oprogramowanie, pozmieniam ikony, nagłówki (jeżeli mi je dacie bo sam nie wykonuję grafik), i to co tam chcecie
NIE WYKONUJĘ GRAFIK POPROŚCIE KOGOŚ Z --->TEGO<--- DZIAŁU O WYKONANIE GRAFIKI ALE JA JEJ NIE ZROBIE MOGĘ JĄ JEDYNIE WRZUCIĆ NA STRONĘ!!!
Dla Zielonych:
Skrypty stron (mogą być inne ale daję przykłady):
- phpBB modified by Przemo <---- Najlepszy z darmowych
-Webspell <------do stronek klanowych
-vBulletin <-----dla poważniejszych for i w dodatku płatny(na nim stoi wiaderko :D)
Uważam że najlepszym serwerem płatnym (3 zł za miesiąc) jest -ProSerwer.pl - Serwery WWW (php4, php5, mysql), Hosting za SMS (mój ulubiony), ale oczywiście możecie inny wybrać.
NIE WGRYWAM SKRYPTÓW NA DARMOWE HOSTINGI, TAK WIĘC WSZYSTKIE PROŚBY O TAKĄ STRONĘ BĘDĄ I G N O R O W A N E !!!!!!
JEŻELI KTOŚ NAPISZE MI NA GG I JA MU NIE BĘDĘ ODPOWIADAŁ TZN., ŻE NIE MA MNIE!!!! ODPISZĘ (czasami po jednym dniu), ALE JEŻELI KTOŚ ZACZNIE SPAMOWAĆ TO GO BLOKUJE I TYLE!!!! (mam też własne życie!!!!)
W dodatku podpinam domeny.pl i przypominam, że domena.pl na rok w home.pl kosztuje 13 zł.
Jak macie przedstawić prośbę o taką stronę:
Kod:NUMER GG: (wpisz nr gadu-gadu) SERWER: (jaki serwer, np. proserwer.pl) SKRYPT: (Jaki Skyrpt ma zostać wrzucony na stronę) STYL: (jakie "design" tej strony) TYP: (Forum, strona klanowa, itp.) DOMENA PL: tak/nie
Zapłata dla mnie:
jak strona się spodoba ustalamy cenę oczywiście nie pieniężną ale typu karma albo inne.

: