witam mam problem... otóż to że serwer po jedej mapie się crasuje a po dwóch.. Jest taki lag że jak się zmienia zombi to model widać po 1min..
I tak w kółko o to logi
L 07/16/2010 - 17:45:24: zpa_nademodes.sma::fw_think (line 2181)
L 07/16/2010 - 17:45:24: Run time error 10: native error...
Witam. Oferuję darmową pomoc przy tworzeniu modyfikacji. Najlepiej na forum php by przemo.
Oto lista NIEKTÓRYCH modyfikacji:
18 Mod by cv65 - Dostęp do działu po zaakceptowaniu
Add Google Searchbar to Header - Dodaje pole wyszukiwania Google w nagłówku forum.
Administrator nie może...
Witam , przy instalowaniu webspella pojawia się taki błąd :
Warning: mysql_connect() has been disabled for security reasons in /home/freehost/l/r/lrp/www/install/step06.php on line 100
czy to jest błąd tego że źle wypełniłem coś czy CHMOD ? chmod dałem 777 potem 766 i nic .
Gdy chce włączyć CS'a to wyskakuje mi błąd: brak pliku MSVCR70.dll i gra się wyłącza. Ma ktoś może link do tego pliku?? Mógłbym CS'a przeinstalować ale nie mam, będę miał go dopiero za tydzień.
Mógłby ktoś pomóc?? Bardzo Proszę..
Siema potrzebuje pomocy:
Wie ktos czemu jak chce w cs'ie 1.6 v 32 włączyć fighter'a fx 7.2 to mi sie cs wyłącza?
Robie to tak:
włączam fightera włączam cs'a | wchodze na serwa | daje delete żeby otworzyć menu fightera i sie cs wyłącza czemu? POMOCY!!!
PS - mam gdzieś co o tym niektórzy...
Jak wyżej...
Potrzebuję pomocy :razz:
Czy da się zobić tak żeby broń nie była podnoszona automatycznie, tylko np. za pomocą zbindowanego domyślnie "E"(Use/dla niekumatych użyj...)
Chodzi mi o to żeby nie podnosić broni przebiegając po niej tylko żeby był odpowiedzialny klawisz za podnoszenie...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u