Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Prośby i oferty od/dla webmasterów

Prośby i oferty od/dla webmasterów - Tutaj umieszczamy prośby i oferty skierowane do osób tworzących strony internetowe i to co z nimi związane.

Tagi: , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 490
Narzędzia wątku

Potrzebna pomoc przy forum

NightWSK is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Szukam ekipy na forum i nowych userów
Bardzo proszę o rejestrację

Nasi użytkownicy napisali 83 postów, tematów 49 • Mamy 18 zarejestrowanych użytkowników
To forum odwiedzono już 1611 razy

Bardzo proszę o rejestrację jest konkurs z nagrodami miła ekipa
rangi do rozdania
Zapraszam

Forum o motocykulu WSK :: Strona Główna
wskk.ugu.pl

Zapraszam serdecznie ;D

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Mała pomoc przy forum
Siemka, szukam kogoś kto ma chwilkę czasu i jest chętny podpowiedzieć mi jak edytować szablon php by przemo gg 11304974 gibon w nagrodę
Archiwum forum
Potrzebna pomoc w cs:s
Mój problem polega na wyskakiwaniu komunikatu : Your version does not match the servers. Please restart the game.Co robić?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
potrzebna pomoc zm
witam mam problem... otóż to że serwer po jedej mapie się crasuje a po dwóch.. Jest taki lag że jak się zmienia zombi to model widać po 1min.. I tak w kółko o to logi L 07/16/2010 - 17:45:24: zpa_nademodes.sma::fw_think (line 2181) L 07/16/2010 - 17:45:24: Run time error 10: native error...
Archiwum forum
Oferuję darmową pomoc przy instalacji modyfikacji na forum
Witam. Oferuję darmową pomoc przy tworzeniu modyfikacji. Najlepiej na forum php by przemo. Oto lista NIEKTÓRYCH modyfikacji: 18 Mod by cv65 - Dostęp do działu po zaakceptowaniu Add Google Searchbar to Header - Dodaje pole wyszukiwania Google w nagłówku forum. Administrator nie może...
Archiwum forum
Potrzebna Pomoc
Witam , przy instalowaniu webspella pojawia się taki błąd : Warning: mysql_connect() has been disabled for security reasons in /home/freehost/l/r/lrp/www/install/step06.php on line 100 czy to jest błąd tego że źle wypełniłem coś czy CHMOD ? chmod dałem 777 potem 766 i nic .
Tworzenie - projektowanie stron www
Pomoc przy forum
witam kupiłem www na xxa.pl ale niewiem jak wgrac na nia skrypta. Prosze o pomoc , z góry dzieki
OffTopic - Counter Strike
Potrzebna pomoc!
Gdy chce włączyć CS'a to wyskakuje mi błąd: brak pliku MSVCR70.dll i gra się wyłącza. Ma ktoś może link do tego pliku?? Mógłbym CS'a przeinstalować ale nie mam, będę miał go dopiero za tydzień. Mógłby ktoś pomóc?? Bardzo Proszę..
Problemy z CS 1.6
Potrzebna pomoc
Siema potrzebuje pomocy: Wie ktos czemu jak chce w cs'ie 1.6 v 32 włączyć fighter'a fx 7.2 to mi sie cs wyłącza? Robie to tak: włączam fightera włączam cs'a | wchodze na serwa | daje delete żeby otworzyć menu fightera i sie cs wyłącza czemu? POMOCY!!! PS - mam gdzieś co o tym niektórzy...
Archiwum forum
potrzebna pomoc
Który Plik mam pobrać żeby przerobić serwer cs1.6 z non steam na steam?? Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Potrzebna pomoc przy pluginie
Jak wyżej... Potrzebuję pomocy :razz: Czy da się zobić tak żeby broń nie była podnoszona automatycznie, tylko np. za pomocą zbindowanego domyślnie "E"(Use/dla niekumatych użyj...) Chodzi mi o to żeby nie podnosić broni przebiegając po niej tylko żeby był odpowiedzialny klawisz za podnoszenie...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz