Witam. Zauważyłem, że jest tu dużo zleceń na strony www [min. dla klanów].
Chciałem zaoferować całemu forum zrobienie 'n' stron. Oczywiście podchodzę do tego bardzo poważnie i profesjonalnie.
Grafikę robię sam [bądź dostaję od zleceniodawcy], cały kod piszę we Flash'u i wstawiam do pliku HTML. Siedzę w tym od 5 lat, więc można mi zaufać. Niedługo wstawię kilka przykładów moich prac.
Oferta jest prosta:
Stronę [w zależności od złożoności] robię w tydz. lub dwa. Jeżeli jest bardzo prosta to mogę się wyrobić nawet wcześniej.
Do strony dodaję edytor newsów, członków klanu i czego wam jeszcze potrzeba (wszystko to we Flash'u i php)
Layout ustawiam sam bądź od zleceniodawcy. Piękne, interaktywne środowisko Flash'a ożywi Wasze strony i zaprosi do Was nowych graczy.
Ceny są oczywiście do potargowania się na gg. Nie lubię ustawionych cen. Wszystko zależy od tego co chcecie, na kiedy chcecie i ile macie kasy. (Profesjonalne strony mogą iść nawet po 2+ tys. ale dla klanów WoW'a nigdy aż tyle nie wyciągałem. 100-200 złotych za normalną stronkę, to chyba fair?)
Serwer załatwia zleceniodawca. Ja robię TYLKO stronę i wysyłam (może być na maila) pliki. Dołączam jeszcze instrukcję jak to załączyć na serwerze.
Kontakt(pytania i zlecenia):
mail: Maciek4zmatmy@o2.pl
gg: 11527195
Dziękuję i proszę o poważne rozpatrzenie oferty.
* Oferuję nie tylko strony dla klanów CS ale też wszystkie inne. Wiec jeżeli ktoś potrzebuje czegoś 'z innej beczki' to również proszę o kontakt.