Witam, szukam ogarniętych moderatorów którzy pomogą mi rozwinąć moje forum. Interesują mnie tylko osoby, które są skłonne pomagać za darmo, bardziej patrząc na sukcesy strony, niż na swoją kieszeń.
Witam, szukam ogarniętych moderatorów którzy pomogą mi rozwinąć moje forum. Interesują mnie tylko osoby, które są skłonne pomagać za darmo, bardziej patrząc na sukcesy strony, niż na swoją kieszeń.
witam poszukuje moderatorów na forum o gta sa-mp który rozruszają trochę atmosferę . bo forum jest nowe liczy dobiero 2 użytkowników i mało postów adres forum http://www.samp-play.pl zainteresowanych zapraszam:dance2::dance2:
Poszukuję moderatorów na forum o tematyce Sony ericsson.
http://iphonesite.com.pl
Oczekuję zaangażowania i aktywności na forum.
Szczegóły na gg: 8228179
Witam,
Szukam moderatorów na moje forum głównie o tematyce CS i nie tylko, którzy byli by chętni pomóc rozkręcić. Forum to powstało dosyć niedawno bo ok. miesiąc teamu.
Forum dostępne pod tym adresem Black-Hunters.pl ::
Chętni proszę pisać na nr gg ; 7060526 lub steam ; night_mare14
Szukam moderatorów, Theme Makerów, Newsmanów na forum
iphonesite.com.pl
Jeżeli współpraca będzie się dobrze układała proponuję udziały w zyskach za wyświetlanie reklam.
Wiecej na gg: 8228179
Witam prosił bym o logo na moje forum www.game-zone.damoweforum.pl
takie namieszane żeby były np. sceeny z gier CoD CoJ Flatout lub nawet ich opakowania a i napis Game-Zone z góry dzięki i daje 2 gibonki:ganja:
Witam:cool:
Szukam ogarniętych graczy do klanu STEAM:vhappy:
Więcej info: www.fts-gaming.ugu.pl Strona klanowa wraz z Forum
Do zaoferowania mamy: Strona klanowa wraz z Forum, serwer klanowy 18slotów Gamepad, Kanał TeamSpeak, oraz miłą atmosfere:vinsent:
Wiec tak szukam moderatorow do forum ogolnotematycznego
moderatorow ok 14 po 2 do kazdej kategorii
jak narazie styl jest darmowy ale sie to zmieni niedlugo :P
info nagg 12448801
Tworzenie - projektowanie stron www
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u