Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Prośby i oferty od/dla webmasterów

Prośby i oferty od/dla webmasterów - Tutaj umieszczamy prośby i oferty skierowane do osób tworzących strony internetowe i to co z nimi związane.

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 378
Narzędzia wątku

[Szukam] Moderatorów na moje forum.

Visine95 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, szukam ogarniętych moderatorów którzy pomogą mi rozwinąć moje forum. Interesują mnie tylko osoby, które są skłonne pomagać za darmo, bardziej patrząc na sukcesy strony, niż na swoją kieszeń.

Adres strony: Forum gier PC - Wszystko o grachl

Kontakt GG: 2851571
Steam: 95Nexo95

Odp: [Szukam] Moderatorów na moje forum.

powerman3 is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Cytat:
Napisał Visine95 Zobacz post
Witam, szukam ogarniętych moderatorów którzy pomogą mi rozwinąć moje forum. Interesują mnie tylko osoby, które są skłonne pomagać za darmo, bardziej patrząc na sukcesy strony, niż na swoją kieszeń.

Adres strony: Forum gier PC - Wszystko o grachl

Kontakt GG: 2851571
Steam: 95Nexo95
Po co Ci moderator na 70 tematów?

Darmowe Serwery
http://zone4u.com.pl

Visine95 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Forum ma 2 tygodnie, a zobacz ile jest użytkowników...Szukam modów! Pisać :)

MistrzZen221 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Czy to nadal aktualne?
jeżeli tak, to napisz mi na PW.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
potrzebuje moderatorów na forum o sa-mp
witam poszukuje moderatorów na forum o gta sa-mp który rozruszają trochę atmosferę . bo forum jest nowe liczy dobiero 2 użytkowników i mało postów adres forum http://www.samp-play.pl zainteresowanych zapraszam:dance2::dance2:
Archiwum forum
Klan God4You Szuka Dobrych Graczy i Moderatorow forum
Klan God4You Szuka Dobrych Graczy i Moderatorow forum Strona Klanu :www.good4you.cba.pl Wymagania na klanowicza: -Wiek 15 lat -Oczyiście steam
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szukam moderatorów, JR na forum GSM
Poszukuję moderatorów na forum o tematyce Sony ericsson. http://iphonesite.com.pl Oczekuję zaangażowania i aktywności na forum. Szczegóły na gg: 8228179
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Szukam moderatorów na forum.
Witam, Szukam moderatorów na moje forum głównie o tematyce CS i nie tylko, którzy byli by chętni pomóc rozkręcić. Forum to powstało dosyć niedawno bo ok. miesiąc teamu. Forum dostępne pod tym adresem Black-Hunters.pl :: Chętni proszę pisać na nr gg ; 7060526 lub steam ; night_mare14
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Poszukuję Moderatorów na duże forum
Szukam moderatorów, Theme Makerów, Newsmanów na forum iphonesite.com.pl Jeżeli współpraca będzie się dobrze układała proponuję udziały w zyskach za wyświetlanie reklam. Wiecej na gg: 8228179
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Kto pomoze reklamowac moje forum?
Witam :) Kto pomoze rozreklamowac moje forum? szczenierasowe.forumowisko.net :: Strona Główna
Pytania z odpowiedzią
Logo na moje forum
Witam prosił bym o logo na moje forum www.game-zone.damoweforum.pl takie namieszane żeby były np. sceeny z gier CoD CoJ Flatout lub nawet ich opakowania a i napis Game-Zone z góry dzięki i daje 2 gibonki:ganja:
Prośby o wykonanie grafiki
Kaln szuka graczy!!! Adminów serwera oraz moderatorów Forum
Witam:cool: Szukam ogarniętych graczy do klanu STEAM:vhappy: Więcej info: www.fts-gaming.ugu.pl Strona klanowa wraz z Forum Do zaoferowania mamy: Strona klanowa wraz z Forum, serwer klanowy 18slotów Gamepad, Kanał TeamSpeak, oraz miłą atmosfere:vinsent:
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
www.polandboard.pl-forum ogolnotematyczne szuka moderatorow
Wiec tak szukam moderatorow do forum ogolnotematycznego moderatorow ok 14 po 2 do kazdej kategorii jak narazie styl jest darmowy ale sie to zmieni niedlugo :P info nagg 12448801
Tworzenie - projektowanie stron www

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz