Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Prośby o wykonanie grafiki

Prośby o wykonanie grafiki - Tutaj możemy zgłosić zapotrzebowanie na elementy graficzne - buttony, bannery, layouty, loga itp.

Tagi tematu Avatar Dla mnie ;D:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 898
Narzędzia wątku

raxon is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Prosze o wykonanie dla mnie Avataru:

Temat: Counter-Strike
Napis na Avatarze: rXn (to tmoj nick) ;D

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[avatar] dla mnie
Typ Pracy: avatar, Wymiary: 200x200 Napis: Mailo Dodatkowy Napis: -- Kolorystyka: czarna Tematyka: Laska Nagroda: gibon Coś od siebie: ma być ładny
Prośby o wykonanie grafiki
[Avatar] dla mnie
Typ Pracy: Avatar Wymiary: 184x184 Napis: yhy. Dodatkowy Napis: Kolorystyka: dowolna Tematyka: jakas laska z duzymi cycami a jak nie to jaki fajny gradient Nagroda: gibon Coś od siebie: estetyka i pozdrawaim
[Avatar] dla Mnie
Typ Pracy: avatar Wymiary: 100x100 Napis: Valmir Kolorystyka: dowolna, aby było ładne :) Tematyka: z Cs'em, a najlepiej z jakimś snajperem Nagroda: sms w ostateczności gibon z innego konta :) Coś od siebie: dziękuje :) Najlepiej jak będzie w formacie w którym będę mógł avatar edytować w...
[Avatar] Dla Mnie
Typ Pracy: Avatar Wymiary: 150x150 Napis: Amazing Frag Kolorystyka: żeby było widoczne na STEAM Tematyka: Cs 1.6 Nagroda: Gibon. Coś od siebie: Proszę o estetyczny avatar na STEAM
[Avatar] dla mnie
Witam prosze o avatarek Wymiary 184x184 Napis Pain Kolorystyka dowolna Nagroda Gibon :]
[Avatar] dla mnie.
Typ Pracy: Awatar Wymiary: 200x200 Napis: gdzieś tam możecie napisać s@jkokiller@ Dodatkowy Napis: Kolorystyka: czarno-niebieski, a zresztą jaki chcecie :P:P Tematyka: dziewczyny :P:P:P Nagroda: gibek
[AVATAR] Dla Mnie :P
Avatar Rozmiar:standart Napis D^S Kolorystyka :dowolna Nagroda GiBuŚ :P
[Avatar] dla mnie
Zrobiłby ktoś mi jakis avatar Napis: MaMbA wymiary : 90x90 i 200x200 tematyka: poprosze o duzo avatarow z węzami i moze byz czyms innym jakas postacia fantastyczna rozne kolorystyka: wybrana przez ciebie nagroda : gibon
[AVATAR]Dla Mnie xD
Typ Pracy: AVATAR Wymiary :150 x 150 Kolory : jakies takie mroczne rowniez jak litery Tematyka :nie koniecznie zwiazana z cs , jeśli masz pomysły tylko z cs'owe to neich będzie :D Napis : PsYcHoL Pomysł : To juz wasza sprawa ... :p Za kazda prace wstawiam gibona ^^
[Avatar]dla mnie
Tak więc chciałbym prosić o avatar dla mnie.Chce aby na nim pisalo viZzeN a w tle ta oto laska http://img23.imageshack.us/img23/9440/laskaa.jpg. Aha i jeszcze jedno na tym avku http://images33.fotosik.pl/222/8cf057bfe38f72b9m.png jest taki jakby efekt ,taka ramka wyglada ona na taka przezroczysta...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz