Witam, bardzo bym prosił o wykonanie kilku prac graficznych kolorystycznie pokrywającymi się ze stroną klanu Frag-Addict WELCOME - News. Proszę o kilka prac, jeżeli ktoś nie jest wstanie wykonać aż tylu proszę o wstawienie chociażby tego przycisku który będzie pokrywał się ze stroną chodzi mi o przycisk który przekierowuję na forum zamieszczam go niżej

Przycisk forum:

prosiłbym o przerobienie go na coś lepszego co będzie wyglądać dość estetycznie na forum, proszę o własne inwencję twórcze

Rozmiary to - 175x87

Herb/Logotyp:

jeżeli ktoś by miał chęć i ochotę, prosiłbym o stworzenie lepszego od tego :) herbu lub logotypu...

Rozmiary to - Standardowe

Rotator reklam -
Te, 2 reklamki które są dostępne na stronie są mojej roboty zresztą jak i w/w rzeczy jak widać nie jestem zaawansowanym grafikiem, tak więc prosiłbym o stworzenie 2-3 reklam które ładnie dopasują się do strony...

Rozmiary to - 378x154

Jeszcze chciałbym prosić o zamieszczenie jakiegoś linku do szablonu phpbyprzemo o tematyce zbliżonej do call of duty 2 lub przypominającą stronę główną...

To tyle z mojej strony bardzo dziękuję za wszelką okazaną pomoc czekam na wasze prace, za każdą wystawiam gibonk'a lecz proszę też o to żeby nie robić prac one minut in paint... z góry dziękuję

Pozdrawiam, kukiC.