Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Prośby o wykonanie grafiki

Prośby o wykonanie grafiki - Tutaj możemy zgłosić zapotrzebowanie na elementy graficzne - buttony, bannery, layouty, loga itp.

Tagi tematu Herb i logo klanu:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: logo klanu, logo dla klanu, jak zrobić logo klanu, logo 16x12, logo klanowe, loga klanow, loga 16x12, jak zrobic logo do klanu, logo wymiary 16 x 12, loga klanu, w czym robic logo klanowe, strona klanu jak zrobic, l2 logo klanu, logo clanu, crest l2 16x12, klan logo, ksztalt loga klanu

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6868
Narzędzia wątku

Herb i logo klanu

Drago15 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Niedawno założyłem z przyjaciółmi klan. Ze stroną poradziłem sobie jednak nie mam raczej umiejętności "plastycznych" tak więc potrzebuje waszej pomocy. Chodzi mi głównie o herb i o logo, które znajdować się będzie na stronie klanu. Nazwa klanu Cs-psg (Polish Style Gaming).

Herb:

Rozmiary- ok. 160 x 180 (mówie około)
Wiadomo przybliżony kształt herbu
Może jakiś motyw z orłem a na nim napis PSG

Logo:
Rozmiary- 866 x 145 (tutaj dokładnie!!!)
Komponujący się z http://www.szablonycms.pl/files/inferno.jpg
Bądź napis Polish Style Gaming, a pod mniejszymi literkami Play Hard Go Pro (na podstawowym logo ImageShack - Hosting :: 02defaultxf4.gif) chociaż chciałbym inne ;D

Proszę was o pomoc ponieważ samemu nie wyjdzie mi nic godnego uwagi i ciekawego ;D
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Drago15 ; 05-10-2008 o 16:20.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Herb i Logo Dla Klanu
Witam Typ Pracy: Logotyp Wymiary: 300x300 Napis: FinalChapter Dodatkowy Napis: Since 2009 Kolorystyka: Aby pasowało do strony Strona Tematyka: Najlepiej sam Napis z jakimś efektem mogą to być brushe co tam dusza zapragnie Nagroda: Gibon+Reklama na Stronie+Reklama na Forum Graficznym Coś...
Archiwum forum
[Logo i HERB] Dla Klanu
Witam, Prosiłbym o zrobienia loga i herbu na moją stronkę klanową Greats-Team Typ Pracy: HERB Wymiary: 200x200 Napis: GT Dodatkowy Napis: Nie trzeba... Kolorystyka: Żeby pasowało do stronki Greats-Team Tematyka: Cs 1.6 Nagroda: Gibonik ;) Coś od siebie: Chciałbym, aby to była jakaś anima...
Prośby o wykonanie grafiki
[Herb i Logo] Dla klanu CoP
Prosilbym o wykonanie loga i herbu dla mojego klanu. Typ Pracy: Herb Wymiary: 150x150 Napis: CoP Kolorystyka: Byle by ladnie bylo jestem malo wybredny:)(ew.czarny, niebieski i czerwony) Tematyka: czaszka i cs:cz Typ Pracy: Logo Wymiary: Na stronke 300x300
[Herb] Logo dla klanu T.B.I
Proszę o herb dla klanu Każda praca nagradzana ;p Tag klanu : The.Black.InS.* rozmiar : 250x250 kolorystyka : błękit - czerń render : http://planetrenders.net/renders/displayimage.php?pos=-16948 lub http://www.topdj.pl/files/artykuly/78/12.jpg (sama gwiazka , może być z poświatą) ...
logo klanu | herb
Potrzebuje herb klanu ale nie jestem grafikiem więc nie wychodzi mi to .. Czy ktos byłby taki pro elo spoko ziom i zrobilby mi to? Jak najszybiej jakby szło. Nazwa klanu raY-eXecute @off nie wiem czy dobry wybrałem dobry temat bo jestem tu nowy ale chyba tak ,za wszelkie problemy sorry.
OffTopic - Counter Strike
Logo klanu(HERB)
Tematyka: Cs 1.6 Nazwa: N-Souls.pl Napis?: NS Team Rozmiary: 143px na 227px lub 200px na 177 px Prosze o wykonanie Herbu jak najszybciej( o ile to mozliwe) Nagroda: Gibon Pisze kolejny temat poniewaz w poprzednim powstal zbędny spam.......
Logo klanu...(HERB)
Tematyka: Cs 1.6..(logo nie koniecznie związane z cs'em... Poniewaz jest to Multigamming..) Nazwa: TW-TEAM.pl Napis?: tw-team.pl Rozmiary: 143px na 227px lub 200px na 177 px Prosze o wykonanie Herbu jak najszybciej( o ile to mozliwe) Nagroda: Gibon
herb lub logo dla klanu
Witam. Bardzo prosze o wykonanie herb lub loga dla mojego klanu.(rx-clan.ugu.pl) Prosze o napis na herbie: *RX *raccet eXecutors lub *rx-clan. Z gory dziekuje. Prosze o waidomosci pod nr gg: 5093816 Wymiary oczywiscie standardowe:
herb lub logo dla klanu.
siemka ! potrzebuje herbu lub loga dla klanu. dane: napis: e-Gun tematyka: jakaś broń wymiary: jakie chcesz (tylko nie za wielkie) kolorystyka: byle jaka czcionka: jakaś pasująca ;)
Logo dla klanu aIm[+] i herb
witam serdecznie :-P mam prośbe o zrobienie loga na strone www.clanaimplus.tnb.pl i herbu dam reputy kontkat zemną gg: 1493988:nara:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz