Witam!
proszę o zrobienie mi loga o wymiarach:890x154 i umieszczenie napisu: "Intensive Clan " i umieszczenie tego oto herbu -> ImageShack - Hosting :: 17759284ez6.png
Mógłby mi ktoś skonwertować ten herb na format .jpg ? Dam gibona i ten co zrobi wszystko na moich oczekiwaniach dostanie moje uznanie na forum.
PS:Moze tez być własny herb ale tylko wtedy gdy jest fajniejszy od tego w linku.
Pozdro dla grafików na wiaderko.com ;D
Odp: Szybko dostaniesz->GIBONEK,szybko zrobisz->grafike ;D Zapraszam!
Nick: Pajac
Staż: 2,5
Skill: :elf:
VT/TS2/Mumble: Jest
Składki: Jeśli się klan rozrkęci.
Pozycja: Shooter, jak jest forma to i sniper. Oferuje tez pomoc przy wymyślaniu taktyk.
O sobie: Spokojny, ogarnięty, z poczuciem humoru.
Oczekuję
Podania :
Typ pracy:
Wymiary:
Render:
Kolorystyka:
Napis:
Dodatkowy Napis:
Nagroda : Tak/Nie (Jak tak to co, prosiłbym o reklamówkę strony i nic więcej :) )
Coś od siebie:
Mam problem z bh na csie. Chce pogrrac na new game na skrypcie bh na mapach dr ale nie moge ze wzgledu na szybkosc bh poniewaz jest ono wolne i mam pytanie czy jest jakis sposob na to zeby sie rozpedzac na ng
Witam, tak jak w temacie... mam problem, zainstalowalem csa 1.6, patcha v26, i gdy chce zagrac z kims (lub z botami) to gdy wchodze i proboje isc to idzie mi szybko i sie zacina... czy wie ktos o co chodzi?
Wie ktoś moze jak zmienic szybkosc gry? Bo wszystko chodzi mi jak na speed hacku i nie wiem o co b. Probowalem komend cl_backspeed i frontspeed. Nawet biega jak na speed hacku.. Wie ktos czego to moze byc wina?
Elo , jak gram np. z botami to tak mi szybko chodzi ze glowa boli a jak wbije na czyjis serwwer to tez chodzi ze o ja a do tego mam tam lagi ;/ a ping mam 30-70 max
!! HELP !!