Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Prośby o wykonanie grafiki

Prośby o wykonanie grafiki - Tutaj możemy zgłosić zapotrzebowanie na elementy graficzne - buttony, bannery, layouty, loga itp.

Tagi tematu wykonam strone klanową:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1293
Narzędzia wątku

wykonam strone klanową

wojtas9913 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chcesz mieć stronę klanową?
U nas możesz ją mieć w atrakcyjne cenie i profesionalnym wykonaniu.
Przykladowa praca: Zapodaj.Net - Darmowy Hosting zdjęć bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Zainteresowany napisz na gg 10378603 lub ewentualnie square@pino.pl
Tylko bez przesady nie będzie to layout z ceną 10-15 zł.
Do layout w cenie wykonuje cięcie html/css.
Jeśli ktoś chce mogę za 10 zł dopiąć cms.
Prace wykonuje do 3 dni roboczych.

Ostatnio edytowane przez wojtas9913 ; 10-11-2008 o 23:34. Powód: dopisanie emaila

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[strona] Wykonam strone i grafike dla klanów
Chcesz mieć stronę klanową lub herb ? U mnie możesz to mieć. Przykladowa praca: GUMMYBEARS.xaa.pl - wszystko własne, robione samodzielnie ! nie wierzysz ? moje gg lata sobie gdzieś tam po stronie, zobacz sam :) Zainteresowany napisz na gg 7677170 lub ewentualnie jeden2@o2.pl Prace wykonuje do 4...
Prośby o wykonanie grafiki
Wykonam Grafike Dla Klanów
Masz klan albo Firme nie umiesz wykonac rozncyh rzeczy graficzny lub stronek www??? Nasz klan wykonuje platne zlecenia !!! Robimy: -Stronki www -Banery -Logotypy -Herby -Szablony Wszytkie Pytania prosze kierowac pod nr GG:22430367 Lub GG:3862706
Oferty grafików
[OFERTA] Wykonam www dla klanów za SMS
Przedstawiam moją ofertę - wgranie oprogramowania na stronę www - podpięcie domeny - wgranie szablonu, stylu - doradztwo (pomoc w wybraniu hostingu itd.) - konfiguracja www Posiadam kilka ciekawych, trudno dostępnych szablonów. Jeżeli jestem online i mam wolny czas, strona wykonana w...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Wykonam strone klanową, forum, itp.
Witam, Wykonam strone klanową, forum, itp. To znaczy wgram pliki na serwer, zainstaluję oprogramowanie, pozmieniam ikony, nagłówki (jeżeli mi je dacie bo sam nie wykonuję grafik), i to co tam chcecie :grin: NIE WYKONUJĘ GRAFIK POPROŚCIE KOGOŚ Z --->TEGO<--- DZIAŁU O WYKONANIE GRAFIKI ALE JA...
Witam, Wykonam strone klanową, forum, itp. To znaczy wgram pliki na serwer, zainstaluję oprogramowanie, pozmieniam ikony, nagłówki (jeżeli mi je dacie bo sam nie wykonuję grafik), i to co tam chcecie :grin: Jak macie przedstawić prośbę o serwer: ...
Witam, Wykonam strone klanową, forum, itp. To znaczy wgram pliki na serwer, zainstaluję oprogramowanie, pozmieniam ikony, nagłówki (jeżeli mi je dacie bo sam nie wykonuję grafik), i to co tam chcecie :grin: NIE WYKONUJĘ GRAFIK POPROŚCIE KOGOŚ Z -->TEGO<-- DZIAŁU O WYKONANIE GRAFIKI ALE JA...
[Wykonam]Stronę internetową lub forum dla klanów i nie tylko
Witam. Z powodu nudy w wakacje postanowiłem wykonać kilka bądź kilkanaście stron dla klanów lub sieci serwerów. Jednak warunek jest 1. Jest nim to iż jestem grafikiem ale nie wykonam przeróbki szablonu (Chyba że ktoś zapłaci).Grafików i osoby chętne zabrania się do tego znajdziecie w dziale z...
Wykonam grafikę dla klanów!
Witam!!! Podejmę się wykonania: - Herbu klanowego - Bannerów - Loga - Avatara - Headera na strone www - Grafiki związanej z cs
Archiwum forum
wykonam strone klanową - tanio
Chcesz mieć stronę klanową? U nas możesz ją mieć w atrakcyjne cenie i profesionalnym wykonaniu. Przykladowa praca: Zapodaj.Net - Darmowy Hosting zdjęć bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Zainteresowany napisz na gg 10378603 lub ewentualnie square@pino.pl Tylko bez przesady nie...
Wykonam strone klanową za darmo
Witam ;) mogę zrobić stronę klanową (www) za Darmo Niczego w zamian nie chce jak tylko kliknąć pomógł Zamówienia proszę składać tutaj (w tym wątku) Ps. Do moderatorów jeśli to zły dział to proszę mnie nie karać szukałem dobry dział ale nie znalazłem oferuje : 1 Stworzenie strony :
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz