Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Prośby o wykonanie grafiki

Prośby o wykonanie grafiki - Tutaj możemy zgłosić zapotrzebowanie na elementy graficzne - buttony, bannery, layouty, loga itp.

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 199
Narzędzia wątku

[Avatar]Na Steam

bl4d3pl is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Typ Pracy: Avatar
Wymiary: 184x184
Napis: .exe
Tematyka: Dziewczyny
Nagroda: Gibon x2
Coś od siebie: Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ !

Odp: [Avatar]Na Steam

msmolen1992 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

"To forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać"

"STOP debilnym komentarzom na forum. Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy!"

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Avatar] recu avatar na steam
Typ: Avatar Tło: Przezroczyste Wielkosc: 250x250 Tematyka: cs Napis na avatarze: recu Tematyka: flaga polski w lewym gornym rogu, w tle emota ze sluchawkami, Kolorystyka: Wolna ręka Wielkie dzięki.
Prośby o wykonanie grafiki
[Avatar] avatar steam SpEEd
Typ Pracy:avatar Wymiary:200x200 Napis:SpEEd Dodatkowy Napis: Kolorystyka:czego dusza zapragnie Tematyka:cos w stylu takiego goscia Nagroda:gibonki za kazda prace Coś od siebie: Z góry dzieki i prosze o szybka odp Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
[Avatar] Steam
Typ Pracy: Avatar Wymiary: 184 x 184 Napis: $CrazY$ Dodatkowy Napis: Kolorystyka: zostawiam to autorowi :) Tematyka: CS 1.6 , Steam Nagroda: Za bardzo dobrą prace nawet 3 gibony. Coś od siebie: Z góry dziękuje :)
Witam MAm problem doboru avataru na steam (zmieniam 2-3 razy dziennie) mogłby mi ktoś wykonać jakis fajny avatar bardzo bym prosil jeżeli ktoś umie bedzie wdzięczny (moj nick w grze:RapacE)
Dodatki do Steam'a
[Avatar] avatar steam dla JOINTU
Typ Pracy: avatar Wymiary: 250x250 Napis: JOINTU Dodatkowy Napis: Kolorystyka:zeby ladnie wygladało :P Tematyka: cos zwiazanego z marycha i jointem :P nagroda : Gibony za kazda prace Coś od siebie:z góry dzieki
[Avatar] avatar steam dla JOINTU
Typ Pracy: avatar Wymiary: 250x250 Napis: JOINTU Dodatkowy Napis: Kolorystyka:zeby ladnie wygladało :P Tematyka: cos zwiazanego z marycha i jointem :P nagroda : Gibony za kazda prace Coś od siebie:z góry dzieki
[Avatar] Steam
Elo ! Proszę o wykonanie dla mnie avatara na STEAM :D Tematyka: CS 1.6 Kolorystyka: Żółty&Czarny Napis: KmLS' Nagroda: Gibonek xd Dzieki ;]
[Avatar] Avatar na steam
Rozmiar: 184x184 Tematyka: piłka nożna Kolorystyka: żółto-czerwona, napis czarny Tło: herb korony kielce lub coś podobnego Inne : napis _Sajmon_, takie kolory moga byc Render: M4A1 W załączniku podaje kolory jakie mogą być oraz herb korony.
Witam, otóż mam taki problem. mam avatar w cs steam ale gdzie go wrzucić ? Z góry dziękuje.
Problemy z CS 1.6
[Avatar na Steam]
elo mam prośbę o zrobienie dwóch avatarów na steam. Avatary mają być takie same jedynie się różnić nazwą raveN i RoStER a pod tymi nazwami brak2skilla. czekam na wasze propozycje,

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz