Plugin przydatny i to bardzo ! :P
|
|
Witam posiadam ten plugin juz bardzo długo, ostatnio gracz mi sie skarżył, że co runde wyskakuje mu okienko ze zmianą interpu. Faktycznie nagrał demko i co runde mu to wyskakiwało :/. Poradziłem mu aby ustawic " cl_updaterate 25000, cl_rate 9999, dopisać linijkę w configu z interpem, dać plik tylko do odczytu" NIC nie pomaga ma NS patch v42.
Nie proszę o sma ale czy autor mógłby mi wrzucić wersję w której nie pokazuje się info na czacie, że został zmieniony interp, odrazu mówię: nie chodzi mi o prefix tylko o całą linijkę ,,Twoje ustawienie ex_interp zostało zmienione na 0.01" i może udało by się to połączyć w obrębie jednego pluginu z ratami? Było by fajnie ale jeśli się nie da to trudno :) Z góry dzięki!
Mam problem, gdy wejdzie NS z złym interp'em to zmienia mu na 0.01, a gdy wbije STEAM i będzie miał zły interp to zmienia mu na 0.00. Dodam, że max interp mam ustawiony na 0.01
---------- Post dodany 23-08-2011 o godzinie 21:11 ----------
Czy zna ktoś odpowiedź na moje pytanie wyżej?
Czy plugin simple_force_rate.amxx powoduje lagi Bo jedni piszą że jest lepsza jakość gry, a inni że pogarsza.
Co zrobić, żeby pokazywała się lista z wyborem interpu między 0.01-0.05 ?
Czy plugin simple_force_rate.amxx powoduje lagi Bo jedni piszą że jest lepsza jakość gry, a inni że pogarsza. Można do tego pluginu wgrać coś na rate? czy będzie kolidowało z tym
Ostatnio edytowane przez Paulinka-FS ; 29-02-2012 o 01:34
Wiem, że mega odświeżenie.. Ale zależy mi na .sma tego pluginu, a nie da się ściągnąć. Można prosić re-upload ? ;) Pewnie nie tylko mnie się przyda.
Pozdrawiam
Sorki za odświeżenie ale mam taką prośbę do seby aby dodał do pluginu tam gdzie jest amx_interp rate, cmdrate i updaterate wtedy plugin ten by był dobry do sprawdzenia graczom ratów aby nie lagowało serwer
| « [JB] Ganiany | NeoBans 4 » |