Popularne odwołania do tej strony: plugin banconfig, ban nie ip, amx banconfig, jak dać bana na cfg koles neo, jak zbanowac netie, jak dac perma na config, jak zbanowac na cfg cs1.6, plugin config ban, banowanie gracza na nick w csie, banowanie na cfg cs, ban na cfg jak sciagnac, jak dac ban na cfg kod, plugin banowanie przez graczy, czy sie rozni ban na config a ip
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Odp: Ban Config - banowanie graczy z neostrada / zmiennym ip
A więc na pierwszej stronie jest link aby to pobrać ale zablokowany to jak mam to dać na serwa , mam problem z takim graczem gra na czitach psuje innym dobrą grę dostał bana na zakres już ale nadal wchodzi.
Czy może ktoś mi podać link prawny z aktualnym opisem jak takich banować ?
Próbowałem coś takie na swoim pluginie i normalnie zmieniało cfg bez względu na "tylko do odczytu" czy normalnie.
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Jest to bardzo ciekawy pluginek na Wielkie Dzieci Ne0
Plugin pozwala na zbanowanie jakiego kolwiek dziecka neo - dopisuje do jego cfg pewnej linijki
która nie pozwala mu wejsc na serwa - dzieciak myśli ze ma bana na ip/sid ;]
--== Komenda ==--
amx_banconfig <#name/userid> <#time>
name/nick - nick gracza
time - czas na jaki ma być zbanowany - wpisz 0 a dostanie perma ;)
Jak obiecywałem - tak zrobiłem. Wersja 2.7
Instrukcja wydaje się zaporowa, ale instalacja trwa max 5 minut.
Poprawiono:
Brak okienka motd
Poprawiona skuteczność
Pliki dostępne dla każdego
Możliwość instalacji na własnym hostingu
Kilka spraw związanych z kodem
Witam.
Mam pewnien problem.
Otóz ok kilku dni cos sie dzieje z moim internetem.
A wiec gdy po wlaczeniu komputera uruchamiam neostrade, a pozniej firefoxa strony przez jakies 2 minuty chodza dobrze, do momentu aż nic sie nie laduje i jestem zmuszony do resetu neostrady. Po resecie przez jakieś...
Witam mam problem zakładam server przez dedicated server i chcę grac z kolegą co ma neostrade ja wchodze na ten server ale on nie morze bo jak wkleja Ip zeby wyszukać tu mu nie wyszukuje co robic?
A więc zamieszczam ten poradnik dla ludzi co niezbyt rozkminiają jezyk angielski i niezbyt znaja podstawowe słowa z zakresu INTERNET.
Jezeli posiadasz NEOSTRADE lub inne lącze ze zmiennym ip i chcialbys postawic jakikolwiek server to musisz spełnić kilka wymogów i ściagnąć program...
Sprawa jest taka:
Mam stałe i na serverze nie livebox, i chciałbym postawić serva, tylko jest problem że oprócz mnie nie może na niego wbić nikt:D
Mój kolega ma problem gdyż gdy prubuje psotawić server (dodał do nazyw -game cstrike i takie tam) ma błąd: Couldn't allocate dedicated source UDP...
Witam chciałbym u siebie na serwerze założyć takie ograniczenie da rade coś takiego zdziałać ?
Druga sprawa jak już zbanuje użyszkodnika z neo to czy dało by się zrobić wyjątki by taki użytkownik wszedł na serwer przez logowanie sie za pomocą nicka?
Kiedyś był taki plugin ale został on...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u