Wiele osób zadaje sobie pytanie.. Jak zlikwidować "dzieci neo" ze swojego serwera. Teraz już można ;] Dzięki temu pluginowi możesz banować cziterów ze zmiennym IP!
amx_banneo <nick> <czas>
|
|
Wiele osób zadaje sobie pytanie.. Jak zlikwidować "dzieci neo" ze swojego serwera. Teraz już można ;] Dzięki temu pluginowi możesz banować cziterów ze zmiennym IP!
amx_banneo <nick> <czas>
Dzięki bakul. To jest dobry plugin. Masz gibona :)
Plugin podobny do amx_banconfig :) ?
Ale na pewno sie przyda ... :D
Tak, ale ban przez plugin banconfig da się zdjąć ;] Wystarczy wejść do configa i usuńąć pewną linijkę. A banneo się już nie da zdjąć. Przynajmniej nie znam jeszcze żadnego sposobu. :P
o.O to spoko. a tym banem można banować kazego, czy tylkoNeO i na co to daje bana ?:D
Banujesz tylko graczy ze zmiennym IP, czyli najpierw wypadało by sprawdzić czy to jest Neostrada. Daje bana na IP i nie pozwala go zmienić w CS'ie.
O to coś porządnego :P akuratnie mam u siebie plugin pokazujący kto ma Neo :) Tylko z drugiej stronki amx_banconfig tez mi jest potrzeby bo mam cziterów na swojej siecii i jak ch zbanuje to siebie tesz :p
Tym pluginem banuj tylko graczy z Neostradą. Reszte banconfig :)
Ok sobie zassam bo na pewno mi sie przyda :)
Dzisiaj zbanowałem osobę bez zmiennego IP i to nic nie daje. Gracz musi mieć zmienne IP, aby mógł dostać bana poprzez ten plugin.
jaka komenda do baanowania co trzeba wpisac w <czas> ilość dni ??
Kod:0 - ban na zawsze od 0 wzwyż - czas w minutach
hehe dobry plugin
a napisze ktoś czy da się odbnować? jesli tak to jaka komenda?
Z tego co wiem to się nie da :)
no to najs :D chciałem sprawdzić czy działa i dalem bana qmplowi na tydzień![]()
hmm a na co to daje bana bo napewno nie na ip ? bo zmieni i hula dalej wiec? na co ?
to przeczytałem tylko co ma cs do zmiany ip? no ja to narazie rozumiem tak ze dostaje jakis kolo bana na ip cs-a xD albo jeszcze inaczej ze koles dostaje bana na ip, ale po zmianie ip bedzie chcil sie podlaczyc pod server co zostal zbanowany to bedzie mu jak by zmieniac samo na to ip co dostał bana? tylko ze neo bedzie mialo ip 83.38.123.45 np a kolo dostal bana na 83.38.456.67 i w csie zapamieta to ip i bedzie pisalo ze jest zbanowany? dobrze mysle?jak tak to pewnie na zneutralizowanie tego bana wystarczy tylko reinstal csa. Ale dziecko neo sie nie domysli :D jak by to tak działało jak napisałem to by bylo super
| « Odtwarzanie Muzy | Last Man Bets [Wersja Polska] » |