|
|
brak defaultowej komendy?
peku33, czy mając zainstalowany ten plugin można banować z pozycji amxmodmenu ? Nie mówię już o banowaniu na NEOBANS tylko ogólnie czy idzie ?
od 4.0 do 4.2 dobrze banowało steamy z amx_ban....
No to na razie lipa :(
Czemu nie możesz motd dać zaraz na wejściu tylko przy wyborze drużyny ???
Przykład mam bana wchodzę na serwer przez 10 sekund nie wybieram drużyny, pokazuje w hud że czysty wybieram drużynę i gram dalej na aktywnym banie....
Z tego co mi pisałeś powinno kickować, ale nie kickuje... I to nie tylko u mnie......
motd pokazuje się od razu po wczytaniu danych z bazy.
Jak ktoś ma tak wolną bazę, że dopiero po paru sekundach wczytuje, to nic tylko współczuć
Serwer gry jak i serwer www stoi w tym samym data center OVH 0.6 ms opóźnienia to max, więc na pewno nie jest to wina wolnej bazy....Pokaż rekordy 0 - 59 (60 wszystkich, Wykonanie zapytania trwało 0.0001 sekund(y))
U mnie najpierw pojawia się oknienko do wyboru drużyny dopiero po wybraniu pokazuje się motd, a na samym końcu model się wybiera...
opracowałem metodę na głoda - fix na motd pojawi się 'na dniach'
A jak jest ta nowa komenda amx_banneo to też działa na zasadzie ns banuje na neobans, a steam amxbans ???
Nie rozumiem po co nowa komenda jak na 4.0 dobrze banowało steam i ns tylko od 4.3 błąd Nieznana komenda: dp_clientinfo
Działaj peku,działaj,bo koles na steam na aimie, napierdala po rosyjsku a ja mu nic nie mogę zrobić
Co do samego projektu, to jest prawie doskonały, ale występują błędy w działaniu, bynajmniej używam wersje 3 i zauważam tak jakby niektórzy znali ominięcie ? . Jednego zbanuje i gdy wejdzie wyskakuje "został zbanowany + kick" , a drugi może grać dalej.
Dlaczego wersja 3 ?
Oczywiście rozumiem, że jesteś autorem, ale gdy widzę ten HUD w wersji 4 to mnie czyści i zniechęca, wygląda to paskudnie. Nie przepadam za tym, aby na moich serwerach pokazywała się jakakolwiek informacja na ekranie, prócz say.
Sama wersja PRO gdy zostanie wydana, to i tak zostanie opublikowana z ludzkiej głupoty przez gimnazjalistów.
Sukces, sukcesem, ale byłbym zadowolony gdyby reklama była, ale w say i to zrobione jak w wersji 3. Jednym to się podoba innym nie, cóż. Napisałem to, bo mnie to drażni, a plugin niczego sobie.
PRO - ma każdy z was u siebie, różnicą jest ten mały pliczek .ht_license
nie da się.
U mnie admini narzekają że nie raz nie da się nikogo zbanować, że nie kickuje, motd opóżnia ale o tym już Ci pisałem.
Ostatnio edytowane przez Olobmx ; 06-03-2011 o 10:15
Chciałem tylko powiedzieć że mi ta najnowssza wersja nie dziala wgl nie banuje ani steam ani ns.
Na ile % jest skuteczny ten plugin ? Bo czytam i widzę że banowanie jest tak samo skuteczne jak banowanie configu...
Jeżeli działa on na zasadzie extreme bancfg to ja dziękuje.
Co autor ma na myśli płatności za wersje pro ? Bo chyba opłata nie jest comiesięczna ?!
P.S Przeglądam pliki szczerze wolał bym wiedzieć co wprowadzam do bazy oraz co znajduje się w pluginie... zwłaszcza że
zajmuje on ponad 20 kb.
| « Strażnik ex_interp - pokazuje, sprawdza, ustala ex_interp nawet na NonSteam! | CoD MW mod - Call of Duty Modern Warfare » |