Od niedawna mam na swoim serwerze plugin timelimitvote.
Opis pluginu: Plugin działa na takiej zasadzie. Zmienia się mapa na nową i po minucie jej trwania robi się głosowanie: Jaki chcesz czas tej mapy? Dostępne są następujące odpowiedzi:
1. 15 minut
2. 20 minut
3. 25 minut
4. 30 minut
5. 45 minut
Czas mapy, który będzie miał najwięcej "wyborów" w głosowaniu ustawi się automatycznie.
Konfiguracja: Brak.
Komentarz: Przerobiłem czasy map według swoich potrzeb.
Skompilujcie sobie .sma.
Kod php:
/* Script generated by Pawn Studio */
#include <amxmodx> #include <amxmisc>
#define PLUGIN "TimeLimit vote" #define AUTHOR "many" #define VERSION "1.0.0"
new choises[6] new Float:g_timelimit
public plugin_init() { register_plugin("PLUGIN", "VERSION", "AUTHOR") set_task(60.0, "start_vote"); }
public start_vote(id) { new menu = menu_create("\rJaki chcesz czas tej mapy?", "menu_handler") menu_additem(menu, "\w15 minut", "1", 0) menu_additem(menu, "\w20 minut", "2", 0) menu_additem(menu, "\w25 minut", "3", 0) menu_additem(menu, "\w30 minut", "4", 0) menu_additem(menu, "\w45 minut", "5", 0) menu_addblank(menu, 0) menu_setprop(menu, MPROP_EXIT, MEXIT_ALL)
new players[32], inum get_players(players, inum, "ch") for(new i = 0; i < inum; i++) { menu_display(players[i], menu, 0) }
Witam, widząc wiele próśb o plugin posiadający tyle funkcji(głównie muza + wybór broni) postanowiłem napisać taki plugin.
Opis:
Plugin ten na początku każdej mapy tworzy rundę rozgrzewkową(długość ustawia się cvarem). Dodatkowo podczas rundy jest odgrywany dźwięk, a także można wybrać sobie,...
Witam. Mam pewien problem, otóż, nie mogę znaleźć nigdzie miejsca, gdzie mógłbym zmienić czas trwania zombie madness. Czy mógłby mi ktoś wskazać w jakim pliku tego szukać?
Gram sobie gram, zaczyna się głosowanie, zmiana mapy jest. Wpisuje timeleft i pokazuje dobrze, lecz czasami mp_timelimit zmienia się na 0 i piszę że ta mapa nie ma limitów. Czasami też serw się wyłącza. Mam serwer w luffa.pl. Czy to może powodować jakiś plungin ? Adminów jest kilka ale tylko 2 ma...
Witam. Ostatnio podczas mixów z kumplami stwierdzili oni że mam biało po fleshu dłużej niż oni. Zadawali mi pytanie czemu wcześniej nie strzelałeś, bo oni już widzieli a ja nie. Denerwuje mnie to bo często padam przez takie coś. Także zaczełem robić z kumplem testy. Na new game rzucałem flesha pod...
Witam ^^
Szukam Pluginu Gdy Któraś Z Drużyn osiągnie 15 Wygranych Następuje Głosowanie Na Mapy.
Gdy Wpiszemy w sayu: timeleft Pojawia Się Wiadomość: Gramy Aż Któraś Z Drużyn Osiągnie 15 Wygranych.
Witam.
Używam tylko komend rcona. gdyż z instalacją admin plugin czy source nie mogłem sobie poradzić.
I mam pytanie czy da się głosować na mapy komendą rcon? znalazłem coś takiego...
Głosowanie na mapy :: Map Vote Rotation (ilość %) -> co mam wpisać w tych %?
w ogóle mam coś wpisać? a...
Witam.
Mam taki problem:
Mam wykupiony serwer z firmy hostujacej.
Wgralem amx-a mialem tam ustawiony czas mapy na 19.99999 niewiem czy tak mialo byc ale tak mialem i wszystko działało.
Po pewnym czasie nagle stało się tak, że wcale niemam czasu mapy. ;/
Zmiana w amxmodmenu nic niepomaga bo po...
Mam plugin czasmapy. Na poczatku mapy wybierany jest czas. I czasami sie tak zdarza ze jak wpisze sie timeleft to "brak limitu". Mapa trwa poprostu przez caly czas. "rtv" nie dziala. Czyli mape moze zmienic tylko admin. A kicha jak nie ma go. To ludziska ciagle w ta sama mape graja :/ Co z tym...